Aplicația ROMÂNEASCĂ pentru cei care doresc să experimenteze mâncăruri tradiționale din țările în care călătoresc: TastyTrip

0

 

-TastyTrip, aplicația perfectă pentru cei care doresc să experimenteze mâncăruri tradiționale din țările în care călătoresc. Ghidul tău culinar este disponibil acum gratuit în AppStore

Icon-TastyTripDe câte ori nu ți s-a întamplat să mergi în străinătate și să te pierzi în meniul din restaurant din cauza că nu există o traducere într-o limbă pe care sa o cunoști? Îți doreai să guști un preparat tradițional, dar explicațiile chelnerului nu erau de mare ajutor și ați comunicat mai mult prin semne. TastyTrip este aplicația mobilă care te scoate din astfel de situații și te ajută să-ți potolești foamea. Poți alege unul dintre cele mai apreciate 20 de preparate culinare din fiecare țară.

Aplicația rezolvă problema consumatorului gurmand și hoinar al secolului XXI oferindu-i informații esențiale cu privire la aspectul culinar tradițional al țărilor în care calatorește. Fiind un ghid culinar adresat tuturor turiștilor din lume, TastyTrip reușeste să suprindă prin simplitatea folosirii lui și accesibilitatea la informații importante despre preparatele tradiționale fiind de asemenea prima aplicație de acest gen din lume.

Aplicația ajută utilizatorii să identifice și să mănance preparate tradiționale pe placul si gustul lor în cele mai căutate destinații de vacanță din lume. Consumatorul are posibilitatea, înainte de a comanda, să vadă numele preparatului atat în limba engleză, cat și în limba locală. Pe langă denumiri, utilizatorul primește informații despre caracteristicile fiecărui fel de mâncare, ingrediente, calorii dar și modul de preparare și servire.
Folosind TastyTrip utilizatorul evită, pe cât posibil, să comande specialități tradiționale culinare despre care nu știe nimic, dar care sunt prezentate în meniu, fară a mai avea nevoie de ghid sau de traducător culinar, care de multe ori se gasește în imposibilitatea de a recomanda un preparat pe gustul consumatorului.

TastyTrip cuprinde 5 aspecte principale ale mâncărurilor: descrierea felului de mâncare, ingredientele, modul de preparare(prajit, fiert, in ulei, pe gratar, etc), numarul de calorii, modul de servire și  recomandari din partea bucatarilor. De mare ajutor sunt și fotografiile care insoțesc fiecare fel de mâncare.

TT_ROM_3_blackAplicația mobilă funcționează fară conexiune la internet pentru a permite folosirea ei fară nici un cost suplimentar in străinatate iar dacă totuși există conexiune utilizatorii au posibilitatea de a impartași „experienta tradițională” prietenilor prin intermediul platformelor sociale integrate. Mai mult, pentru a încuraja turismul din Romania pachetul full de mancăruri tradiționale romanești este gratuit, astfel încat strainii care vizitează Romania să se poată bucura in voie de sortimentele culinare naționale.

TastyTrip este un accesoriu care funcționează ca un ghid culinar tradițional și completează experiența internatională a turistului modern. Se vrea a fi integrat alaturi de bagajul de călatorie, ochelarii de soare sau ski și aparatul de fotografiat.

            Pentru a descarca aplicația sau pentru mai multe informații puteti accesa link-ul: https://itunes.apple.com/us/app/tasty-trip/id717426930?ls=1&mt=8

Pentru a vizualiza un video despre cum functionează aplicația vă rugăm accesati link-ul:

https://www.youtube.com/watch?v=K0ShFeWTByY

###

Ne propunem ca în urmatorul an, TastyTrip să ajungă in top3 aplicații mobile de călătorie. Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție.

www.tastytripapp.com

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.