Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Apel de participare la proiectul “EUROPEAN ROMA VISION”

0

APEL PARTICIPARE SCHIMB DE EXPERIENTA ROMANIA-GERMANIA
CREAREA UNEI RETELE DE TINERI ROMI SI NE-ROMI
PROIECTUL “EUROPEAN ROMA VISION”

Daca esti tanar, cu varsta cuprinsa intre 16 si 27 de ani, vrei sa iti faci vocea auzita, sa spui ceea ce stii si sa afli mai multe despre relatiile interetnice din tara ta si nu numai, sa cunosti alte culturi si sa participi la un schimb de experienta cu alti tineri europeni, inscrie-te la workshop-urile “European Roma Vision”!

Asociatia RomMedia Film desfasoara proiectul “European Roma Vision”, vizata fiind formarea unei retele de tineri romi si ne-romi in patru orase din Romania. Membrii retelei vor participa la un schimb de experienta cu grupul similar format in Germania. Proiectul este finantat de Agentia Germana pentru Programul “Tineret in Actiune”, Actiunea 1.3.- “Democratie participativa”.

Partener este Institutul pentru Cercetare Aplicata Gottingen- IFAK.

In perioada octombrie-decembrie 2012 au fost deschise atelierele de lucru in cele patru orase selectate in proiect: Bucuresti, Barlad, Mangalia si Targoviste. Metodele de lucru sunt specifice educaţiei non formale, cu accent pe reciprocitate in procesul de invatare si interculturalitate.

Asteptam inscrierile voastre- CV + scrisoare de intentie – pe adresa de e-mail: rom.mediafilm@gmail.com

www.facebook.com/pages/Rom-Media-Film

AFIS_CU_SIGLE

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.