Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Antrenorul de lideri vine la Bucureşti: Authentic Leadership cu Steve Jarding, Profesorul Anului la Harvard University în 2016

0

Pe 19 iulie 2017, echipa RISE Consortium are onoarea de a fi gazda unui etalon al excelenţei academice şi profesionale. Steve Jarding, votat profesorul anului la Universitatea Harvard în 2016, se va afla în Bucureşti, unde va ţine un curs-eveniment.

IMG_4511_tn

„Authentic Leadership Workshop with Steve Jarding” este adresat tuturor managerilor, antreprenorilor, jurnaliştilor, reprezentanţilor societăţii civile şi experţilor în relaţii publice, consultanţă politică sau public affairs care doresc să-şi consolideze abilităţile de leadership, vorbire în public, comunicare, negociere, dezbatere, prezentare, management, bugetare şi gândire analitică. Altfel spus, să înveţe cum să fie lideri cu adevărat.

Steve Jarding este recunoscut în Statele Unite şi în întreaga lume drept un adevărat antrenor de lideri”. A absolvit facultatea de jurnalism şi ştiinţe politice la Universitatea South Dakota şi are un master la Universitatea din Oklahoma, iar din 2004 predă la Harvard Kennedy School. Cursul lui este unul dintre cele mai populare de la Harvard, reunind în fiecare an sute de studenţi dornici să înveţe despre leadership, comunicare şi management. Financial Times i-a făcut un profil de invidiat, remarcând metodele sale de predare, care combină teoria cu practica a zeci de ani de campanii politice de succes.

Steve Jarding este totodată CEO-ul şi fondatorul grupului international de consultanţă politică SJB, care a lucrat pentru candidaţi din 22 de ţări şi 5 contintente şi co-autorul cărţii “Foxes in the Henhouse” (2006, Simon & Schuster).  În acest moment, ocupă şi funcţia de consilier al unuia dintre cei importanţi lideri politici din India. În 1996 revista Roll Call l-a inclus în topul celor mai influenţi 50 de oameni din politica de la Washington, iar în 2002 New York Times l-a descris drept un „strateg deştept şi agresiv… care câştigă curse electorale acolo unde te aştepţi cel mai puţin”. Cariera sa prestigioasă numără zeci de astfel de victorii pentru diverşi guvernatori din Statele Unite.

În 2016, activitatea sa a primit o nouă dovadă de recunoaştere din partea celor care contează cel mai mult pentru el – studenţii săi: a fost votat profesorul anului la Harvard Kennedy School. Printre studenţii săi din toţi aceşti ani s-au numărat şi se numără actuali sau viitori lideri ai lumii.

Pentru aceştia, el nu a fost doar un reper de profesionalism şi un etalon de excelenţă academică, ci un adevărat mentor. Steve le insuflă studenţilor nu doar dragostea pentru materia pe care o predă, ci şi dorinţa de a se implica în „viaţa cetăţii”. Pentru el, misiunea sa este să-i determine pe adevăraţii lideri să se implice pentru a schimba în bine această lume.

În acest context, prezenţa sa în România este un eveniment cu totul remarcabil. Steve Jarding, profesorul anului la Harvard Kennedy School în 2016 şi un mentor pentru atâtea generaţii de lideri adevăraţi din întreaga lumea va susţine pe 19 iulie un curs de o zi la Bucureşti despre leadershipul autentic. Gazda evenimentului este RISE Consortium, o platformă globală de investiţii dedicată dezvoltării României. Parteneri: Business Mark şi Oameni şi Companii, partener de comunicare business.

Mai multe detalii despre eveniment aici:

http://www.riseconsortium.com/authentic-leadership-workshop-with-steve-jarding-harvard-university/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.