Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ambasada României din Republica Cehă şi Institutul Cultural Român de la Praga: Ziua Schuman 2016

0

Pe data de 5 mai 2016, în intervalul orar 13:00-22:00, pe insula Střelecký ostrov de pe Vltava (110 00 Praga 1), se desfăşoară, sub genericul „Zilele Europene”, o serie de evenimente culturale dedicate Zilei Schuman (stabilită oficial la data de 9 mai), organizate de Reprezentanța Comisiei Europene în Republica Cehă în parteneriat cu misiunile diplomatice și culturale ale tuturor celor 28 de state membre ale Uniunii Europene.

unnamed
Sursa: aici.

Ambasada României din Republica Cehă şi Institutul Cultural Român de la Praga vor participa la aceste manifestări printr-un stand comun de prezentare amenajat cu materiale de informare și promovare a țării noastre: albume şi materiale promoţionale despre România şi zone specifice de interes geografic sau cultural, albumul Mari români de pretutindeni/ Outstanding Romanians Far and Wide de Dan Mironescu și Emanuel Bădescu (Editura Alexis, 2015), filmul documentar „Gândit în România” şi, nu în ultimul rând, produse tradiţionale româneşti.

Ziua Europei este o sărbătoare anuală și unul dintre simbolurile europene menite să promoveze unitatea în rândul europenilor, conectând la nivel cultural toate categoriile de public.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.