Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Am lansat o nouă ediție a programului Innovators for Children. 50.000 de euro pentru inovații tehnologice care îmbunătățesc viețile copiilor

0

De azi te poți înscrie la a 3-a ediție a programului Innovators for Children!

Acceleratorul este o inițiativă începută în 2019 de Impact Hub Bucharest. La ediția din acest an, Impact Hub Basel și Fundația Botnar vor susține proiecte de tip startup, iar Fundația Vodafone România se alătură programului prin susținerea participării sectorului ONG.

Înscrierile sunt deschise startup-urilor și ONG-urilor cu propuneri de soluții tech aflate în stadiul de idee (cu un plan de business bine definit), de prototip sau care au fost lansate de maximum 1 an ca produse/ servicii disponibile comercial pe piață la data finalizării perioadei de înscriere.

În ediția Innovators for Children 2021 căutăm antreprenori și antreprenori sociali care dezvoltă cu ajutorul tehnologiei soluții pentru sănătatea fizică și emoțională a copiilor, educație, nutriție și alimentație, siguranță, drepturile copiilor în era digitală și alte domenii care ar putea contribui la o viață mai bună pentru copiii și adolescenții cu vârsta între 0-18 ani.

Aplica acum

Cum se desfășoară ediția 2021?

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.