Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Alergare și doborâre Guinness World Record în Cluj-Napoca

0

ALERGARE ȘI DOBORÂRE GUINNESS WORLD RECORD ÎN CLUJ-NAPOCA

Data: Sambata 8 Aprilie

Ora: 17:00

Locația: Cluj Arena, Cluj-Napoca

unnamed

BLYTHSWOOD ROMÂNIA vă invită să faceți cunoștință cu ECHIPA BLYTHSWOOD, o echipă formată din 22 de alergători care vor participa la diferite curse în cadrul Maratonului Internațional Wizz-Air Cluj în data de 9 Aprilie. Avem membri din Marea Britanie, România, Statele Unite ale Americii și Rusia care vor alerga 42km, 21km, 10km, 5km și Cursa Copiilor cu scopul de a strânge fonduri pentru munca asociației Blythswood România, o organizație locală care lucrează cu familii vulnerabile și persoane din județul Cluj pentru a le transforma viața în bine. Unul dintre benficiarii noștri, Alin Nedelcu, va alerga primul lui semimaraton. Deja, alergătorii au strâns peste 20.000 RON care vor merge către munca depusă de Blythswood.

În plus, Marc Jenner din Marea Britanie, va încerca să stabilească un GUINNESS WORLD RECORD prin alergarea celui mai rapid semimaraton având în spate un ghiozdan de 43.35kg, înainte de a încerca să stabilească un alt record la Maratonul din Londra pentru cel mai rapid maraton alergat cu 43.35kg ca și greutate în plus. Această cursă va fi pentru Blythswood România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.