Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Agenția adLemonade prezentă la Conferința Google Marketing Live 2019  din San Francisco, USA

0

Zilele trecute, în San Francisco a avut loc Conferința Google Marketing Live, eveniment emblematic prin care Google anunță noi produse și servicii pe care le pune la dispoziția marketerilor în 2019 pentru a crește performanța campaniilor pe care le reprezintă. 

  

Agenția de performance marketing adLemonade din România a fost prezentă la evenimentul din SUA. Anabela Luca, CEO adLemonade, povestește cum a fost la Google Marketing Live și ce au aflat nou și interesant participanții la conferința din San Francisco:  

  

In primul rând, m-a surprins amploarea evenimentului. Au fost prezenți mii de specialiști din toată lumea și s-au susținut o mulțime de prezentări și activări, demo-uri și testări de produse în beta. E impresionant cât de bine a fost organizat și implementat totul”. 

  

În urma conferinței la care a participat, Anabela Luca oferă publicului din România pasionat de digital și online un sumar asupra noutăților cu privire la trendul reclamelor pe Google: 

In perioada următoare, vom vedea multe beta-uri în ceea ce privește noi strategii de licitare, smart bidding pentru noi tipuri de conversii, lansarea unui nou tool de creare de video-uri scurte de promovare pentru advertiseri, dar și noi opțiuni de segmentare a audiențelor și de customizare a rapoartelor. La acestea se adaugă noi formate de reclame, noi medii în care sunt plasate reclamele, precum și o evoluție accelerată a machine learning, care vine la pachet cu campaniile de tip smart”, povestește CEO-ul adLemonade. 

Anabela Luca este entuziasmată de cum arată următorul an în materie de digital și crede că, în perioada următoare, vom asista la o transformare a rolului agențiilor de performance din zona tactică înspre cea de strateg și consultant. 

In acest context, agențiile de digital marketing vor trebui să se reinventeze constant pentru a se adapta la nevoile clienților și la soluțiile digitale disponibile, ba chiar să le anticipeze”, conclude fondatoarea agenției adLemonade și, totodată trainer atestat Google. 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.