Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

AEGEE București va organiza Conferința ,,It’s up to you!”

0

Pe 7 mai 2019, Asociația Studenților Europeni (AEGEE-București), cu susținerea Parlamentului European, va organiza Conferința ,,It’s up to you!”, un eveniment dedicat tinerilor

Conferința ,,It’s up to you!”, își propune să contribuie la creșterea gradului de informare şi conștientizare a importanței implicării civice a tinerilor în dezvoltarea comunităților din care aceștia fac parte.

Organizată sub motto-ul ,,It’s up to you!”, conferința are ca obiectiv crearea contextului în care tinerii lideri din țară și din restul Europei să înțeleagă mai bine modul în care vocea lor poate conta în deciziile europene, impactul pe care fiecare acțiune îl poate avea în comunitățile locale și oportunitățile care derivă din apartenența unei țări la Uniunea Europeană. Prin panel-uri de discuţie şi workshop-uri ţinute de reprezentaţi ai instituţiilor europene sau lideri locali, evenimentul îşi propune să evidenţieze importanţa exercitării dreptului la vot în rândul generaţiilor tinere, în contextul alegerilor euro-parlamentare din perioada 23-26 mai 2019.

Inițiativa este adresată tinerilor cu vârste cuprinse între 18-30 ani și este parte din proiectul „Why European Parliament 2.0”, promovând campania ,,This Time I’m Voting” (De Data Asta Votez) a Parlamentului European.

Orice tânăr pate devenit partenerul evenimentului și poate contribui la felul în care Europa va arăta în următorii ani! Înscrierea la conferinţă se face până pe 31 martie 2019, completând formularul: http://bit.ly/7may_conference_form. Participarea la conferinţă vă oferă și şansa de a câştiga un bilet Interrail.

Despre AEGEE București

Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-București este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa, în 161 de orașe si cu 13.000 membri în prezent. AEGEE-Europe a luat naștere acum 33 de ani, cu scopul de a crea o Europă unită prin înlăturarea barierelor culturale și încurajarea spiritului de colaborare în rândul tinerilor din toate colțurile Europei. Organizăm schimburi culturale, școli de vară, conferințe internaționale, sesiuni de networking, dezbateri și multe alte proiecte europene.

Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-București se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, Summer și Winter Universities sau Train New Trainers – proiecte la nivel european. Toate activitățile noastre au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea și comunicarea interculturală. Susținem creativitatea, dinamismul, inițiativa și buna dispoziție.

Pentru mai multe informați, ne poţi găsi pe pagina de Facebook sau Instagram AEGEE Bucureşti.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.