Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Acest om ar putea conduce lumea” scrie revista „Popular Science” despre realizarile lui Albert-Laszlo Barabasi, cercetator nascut in judetul Harghita

1

„Acest om ar putea conduce lumea” este titlul sub care revista „Popular Science” prezinta realizarile lui Albert-Laszlo Barabasi, cercetator nascut in judetul Harghita care lucreaza in Statele Unite. CErcetatorul ar putea revolutiona toate domeniile stiintei, multumita unei teorii cu care va putea fi controlata orice retea complexa, de la cele sociale la cele din industria IT.

Sursa: www.bucharestherald.ro


Albert-László Barabási, a Romanian-born physicist at the University of Notre Dame, was one of those researchers. In the past decade and a half, he has transformed the way his colleagues understand networks at least twice. His theories have influenced important developments in engineering, marketing, medicine and spycraft. And his research may soon allow engineers, marketers, doctors and spies to not just understand and predict network behavior, but also to control it.

Barabasi’s research may soon allow us to not just understand and predict network behavior, but also to control it.

Sursa: aici.

PS: Multumim Vali pentru informatie!

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar
    martinica lucian on

    Da, inca unul care pune umarul la inlantuirea si controlarea oamenilor! Doamne, numai stiri pozitiv-compulsive ma bantuie.
    Iata, Antihristul e la usa si bate!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.