Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Accor și Bureau Veritas – etichetă de certificare pentru redeschiderea hotelurilor și a restaurantelor

0

Accor, lider global în domeniul ospitalității augmentate, și Bureau Veritas, lider mondial în servicii de testare, inspecție și certificare, și-au unit forțele pentru a dezvolta o etichetă concepută să certifice că au fost atinse standardele de siguranță și protocoalele de igienă adecvate pentru a permite afacerilor să se redeschidă.

Concret, rezultatul acestui efort va fi un ghid operațional pus la dispoziția tuturor părților interesate din industria ospitalității, care să le permită să aplice cu rigurozitate recomandările autorităților (OMS, Ministerul Sănătății etc.), atât în spațiile de servicii pentru oaspeți, cât și în zona de birouri și de catering. Înainte de a-și rezerva următorul sejur, clienții europeni vor putea verifica pe un site web dedicat al Bureau Veritas, dacă un anumit hotel sau restaurant a fost certificat sau nu de către Bureau Veritas.

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.