Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

3 români pentru IRONMAN! Despre efortul și investiția din spatele acestor performanțe

0

Suntem obișnuiți ca steagul României să fie la loc de cinste în sport sau la olimpiade de tot felul. De puține ori știm și munca, efortul și investiția din spatele acestor performanțe. Acum vrem să îți povestim despre Paul, Ioana și Silviu. Ei vor să participe la The Challenge adică la Ironman. În cifre, provocarea înseamnă 3,8km înot, 180km bicicleta si 42km alergare puse cap la cap in cel mai provocator model de cursa de anduranță de o zi din lume. Poți să îi ajuți și tu financiar ca să ajungă la această performanță și să ne bucurăm apoi că România are oameni cu rezultate spectaculoase. Romania PozitivăDiscovery RomâniaImpact Hub BucharestWorld Class Titan, Prosport, Dechatlon sunt alături de ei. TU?

wallpaper 1

autor text: Paul Calin, invitat la rubrica Dreptul la Cuvant

Iti scriu pentru ca am nevoie de suportul tau pentru PROIECTUL educational / inspirational de care sunt convins ca m-ai auzit povestind anul asta – The Challenge care are ca finalitate o cursa de Ironman.

Daca inca nu te-am batut suficient la cap cu ce inseamna asta, Ironman e cea mai grea cursa de anduranta de o zi de pe pamant sau luna in care ai pusi cap la cap: 3,8km inot, 180km bicicleta si 42km alergare. Noi am ales cursa Ironman Barcelona care are loc pe 5 Octombrie (imagini de anul trecut gasesti aici … cursa in 2013 s-a numit Challenge Barcelona – Maresme).

The Challenge – Ironman

The Challenge isi propune sa le arata celor din jur, in special tinerilor, ca orice om “normal” poate face ceva extraordinar daca vrea si daca e dispus sa munceasca pana ii sar capacele 😉 Asta e motivul pentru care cei din echipa (Paul, Ioana si Silviu + ajutorul lui Alex) ne-am ales o tinta aflata la limita imposibilului pentru noi – o cursa de Ironman.

Cum facem chestia asta:

  • in fiecare luna creem un filmulet scurt prin care spunem povestea noastra, a experientelor si provocarilor personale prin care trecem, film distribuit prin intermediul partenerilor media ai proiectului catre tineri interesati de educatie, sport, proiecte cu impact social si dezvoltare personala.
  • prin interactiune directa cu tinerii care participa la antrenamentele noastre si la programele educationale Wild Thing si12connections si la evenimentele organizate/gazduite de Impact HUB Bucharest (ex. 60 Days Challenge si Forbes Heroes).

Suportul tau poate fi financiar prin intermediul platformei de crowdfunding >> http://www.we-are-here.ro/p/the-challenge-ironman sau o incurajare printr-un share dat proiectului pe retelele de socializare sau printr-o recomandare trimisa cui crezi tu ca ne-ar putea sustine.

we are here
Din toata povestea asta te alegi cu informatii si cunostinte care iti vor fi de folos pentru propria ta provocare fie ca e vorba de un proiect foarte greu, un cross, semi-maraton, concurs de biciclete sau primul km inotat peste care dai pe thechallenge.ro:
  • informati legate de nutritie si alimentatie in antrenamente si competitii.
  • info legate de echipamentul sportiv din review-urile pe care le facem si din interviurile realizate cu sportivi seriosi.
  • planuri de antrenament, asa cum trecem noi prin ele pana la evenimentul cu pricina.
  • te poti antrena impreuna cu noi, fiecare in ritmul lui, in oricare din cele 3 discipline sportive. Clar, trebuie sa ne sincronizam putin calendarul si orele de antrenament, dar pana acum au fost destui care au reusit sa dea “join”.

Am nevoie de suportul tau pentru ca scopul proiectului e de a arata ca oricine poate face ceva extraordinar, nu oricine care are multi bani poate face treaba asta. Sustinerea prietenilor si a comunitatilor in care ne invartim personal sau profesional e vitala in orice iti propui sa faci.

Pana acum noi am acoperit costurile antrenamentelor, ale deplasarilor si inscrierilor la competitiile organizate in Romania la care am participat ca parte a programului de pregatire. Ironman Barcelona e o alta mancare de peste si cere resurse pe care noi nu le avem.

 

Despre autor

avatar

LIBERINMISCARE este ideea umbrela sub care creem proiecte educationale care au la baza miscarea si accesul la oameni foarte faini, la modele care aduc + valoare in societatea Romaneasca. Am ales sportul ca mijloc de comunicare pentru ca are darul de a simplifica lucrurile, de a le traduce pe intelesul tuturor. Transpiratia, durerea din muschi, oboseala dulce de dupa efort, mintea treaza pusa in miscare de sangele alergat prin creier … astea le intelege tot omu’. Am plecat cu dorinta de a-i misca pe cei miscabili, pentru a da un imbold prietenesc si o zgaltaiala scurta acolo unde e bine primita.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.