Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

200.000 de Euro pentru proiecte în beneficiul grupurilor dezavantajate social

0

ING – 200.000 de Euro pentru proiecte în beneficiul grupurilor dezavantajate social

ING anunță lansarea unei competiții de proiecte, dedicată ONG-urilor care are au ca principali beneficiari persoanele aflate în situații dificile (copii abandonați, persoane bolnave, bătrâni singuri, victime ale violenței domestice, persoane afectate de calamități naturale, persoane cu dizabilități etc). În cadrul competiției se vor oferi sponsorizări între 15.000 si 50.000 de Euro / proiect, valoarea totală a premiilor fiind 200.000 de Euro. Programul se desfășoară în perioada 30 octombrie – 4 decembrie 2017.

Competiția se va desfășura în următoarele etape:

  • Perioada de înscrieri (30 octombrie – 12 noiembrie) – ONG-urile se pot înscrie prin completarea unui formular de concurs, disponibil pe site-ul ING, secțiunea Responsabilitate socială și trimiterea sa pe adresa sustainability@ing.ro, până cel târziu 12 noiembrie 2017, ora 23:59.

  • Etapa de jurizare (13 – 20 noiembrie) – un juriu intern al ING va evalua proiectele înscrise, pe baza criteriilor detaliate în Regulamentul competiției.

  • Anunțarea proiectelor finaliste (21 noiembrie) – pe ing.ro va fi anunțată lista celor 20 de proiecte finaliste, în ordinea notelor obținute la etapa de jurizare.

  • Perioada de votare a proiectelor de către angajații ING (22 – 29 noiembrie)

  • Anunțarea câștigătorilor (4 decembrie) – pe site-ul ing.ro se va anunța lista câștigătorilor. Numărul câștigătorilor depinde de valoarea totală a premiilor.

Mai multe detalii despre procedura de înscriere, etapele competiției, criteriile de eligibilitate, precum și criteriile de selectie ale proiectelor, găsiţi în Regulamentul programului disponibil pe pagina https://www.ing.ro/ing-in-romania/responsabilitate-sociala.html.

Formular descriere buget Formular de aplicatie 2017 Regulament competitie – Adopta un proiect

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.