Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

2 români au câștigat la YouTube Music Awards 2013

0

Khaled Mokhtar (director de imagine) și Matei Dima (regizor) sunt câștigătorii categoriei Innovation of the Year la competiția internațională YouTube Music Awards cu videoclipul realizat pentru rapper-ul Destorm – See Me Standing.

Videoclipurile au fost alese de un juriu internațional format din muzicieni și fani YouTube. Criteriile de departajare au fost creativitatea clipurilor, noutatea tehnică și aprecierea fanilor platformei video. Publicul a votat videoclipul preferat prin like, share și comentarii pe pagina oficială YouTube Music Awards.

Khaled Mokhtar“Dacă nominalizarea la YouTube Music Awards a fost o surpriză, câștigarea premiului alături de Matei mi-a adus cea mai mare bucurie. Mulțumesc YouTube pentru că a creat o punte între artiști și oamenii pentru care muzica reprezintă un stil de viață” a declarat Khaled Mokhtar.

Khaled Mokhtar, DOP (director of photograpy) al acestui proiect, a regizat clipuri pentru artiști internaționali din România, precum Inna, Alexandra Stan și Antonia, dar și artiști internaționali – Daddy Yankee, Reik, Juan Magan. Anul acesta a fost nominalizat și la Romanian Music Awards pentru Best Video 2013 cu clipul Deepcentral – O stea.

Matei DimaMatei Dima, regizorul acestui clip, este stabilit în Los Angeles și este implicat în diverse proiecte cinematografice cu clienți din America și din România.

DeStorm este muzician și actor de comedie american. Acesta este celebru pe YouTube, unde are peste 250 de video-uri, care împreună însumează peste 200 de milioane de vizualizări. Canal la care sunt abonați peste 1.500.000 de oameni.

YouTube Music Awards este la prima ediție, iar evenimentul a avut loc ieri seară la New York. Eminem a fost declarat artistul anului, iar premiul pentru cel mai bun debut a fost primit de Macklemore & Ryan Lewis.  Pe scena YouTube Music Awards 2013 au cântat Lady Gaga, Eminem, Arcade Fire, Avicii, CDZA, Lindsey Stirling, M.I.A., Tyler the Creator și Walk off the Earth.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.