Sesiune de pilotare ”Inclusion Support Circles Methodology”

0

In data de 14.06.2023, Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei (FAR), impreuna cu ACE-ES Romania organizeaza sesiunea de pilotare a Metodologiei ”Cercurilor de Sprijin pentru Incluziune”, in cadrul proiectului ERASMUS+   ”disABILITIES Beyond Limits – Empowering young women to build a better future”.

Sesiunea de pilotare urmareste analiza, testarea si validarea sectiunilor metodologiei, pentru a permite imbunatatiri ale acesteia.

La pilotare sunt invitati experti, care lucreaza cu tinere cu dizabilitati, precum si tinere cu dizabilitati, pentru a oferi feed back si sugestii.

Metodologia este un instrument de lucru, care se focalizeaza pe modul, in care un cerc de sprijin pentru incluziunea tinerelor cu dizabilitati ar putea fi dezvoltat si implementat, impreuna cu aceste tinere, astfel incat acestea sa-si construiasca increderea in sine, abilitati, talente si relatii optime cu alte tinere si cu comunitatea.

Detalii despre proiect, aici:

https://disabilities-beyond-limits.ace-economiesociala.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.