Eveniment de Adopții de Câini în Parcul Tăbăcăriei, Constanța, 25 iunie 2024

0

Eveniment de Adopții de Câini în Parcul Tăbăcăriei

Data: 25 iunie 2024

Ora: 17:30 – 20:00

Locație: Parcul Tăbăcăriei, zona spațiului de joacă pentru câini, Constanța

Comunitatea constănțeană de iubitori de animale organizează un nou eveniment de adopții de câini, alături de Animal Society, Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța

Constănțenii, dar și turiștii interesați să aducă în viețile lor un animal de companie sunt invitați marți, 25 iunie, începând cu ora 17:30, în Parcul Tăbăcăriei – zona spațiului de joacă pentru câini, la cel de-al treilea târg de adopții dedicat celui mai bun prieten al omului.

În cadrul evenimentului, vor fi promovați pentru adopție câinii din adăpostul public Biobaza, precum și alți câini salvați de pe străzi de către comunitatea locală de iubitori de animale, Unitate pentru Comunitate. Toți câinii promovați pentru adopție caută familii responsabile și afectuoase și sunt oferiți gratuit, vaccinați, microcipați și deparazitați, iar adulții sunt și sterilizați. De asemenea, înainte de eveniment, câinii vor fi spălați și toaletați de către Diana Bălan de la Pretty Pawfect by Lady D, care și-a oferit gratuit sprijinul, asigurând astfel că noii proprietari vor pleca acasă cu animale de companie îngrijite și aspectuoase.

La eveniment vor participa specialiștii de la Animal Society, printre care și Robert Munteanu – un instructor canin experimentat. Ei vor oferi consultanță gratuită celor interesați să adopte, astfel încât adopțiile să fie reușite, perioada de adaptare și viața alături de un nou animal de companie să fie armonioase.

Acest eveniment este organizat de Unitate pentru Comunitate, cu sprijinul Animal Society, Four Paws International și al Primăriei Municipiului Constanța. Târgul de adopții face parte din proiectul de dezvoltare comunitară „Efort comun pentru un viitor mai bun”, inițiat de Animal Society, Four Paws International și Primăria Municipiului Constanța. Proiectul include campanii de sterilizări gratuite pentru câinii și pisicile de rasă comună, programe destinate constănțenilor pentru implementarea unui plan de măsuri umane și eficiente pentru controlul populației de animale de companie și activități care să promoveze adopțiile și comportamentul responsabil față de animale. Societatea civilă este invitată să se implice activ în acest proiect și în procesul de luare a deciziilor referitoare la gestionarea animalelor comunității.

„Unitate pentru Comunitate” este comunitatea locală de iubitori de animale care s-a angajat să abordeze problema animalelor de rasă comună din Constanța într-un mod uman și să contribuie activ la bunăstarea acestora, prin colaborarea cu autoritățile și cetățenii. Obiectivele acestei comunități includ creșterea numărului de adopții și educarea cetățenilor pentru o gestionare umană, eficientă și sustenabilă a populației canine și feline, indiferent dacă animalele au sau nu stăpân.

Constănțenii care doresc să se implice activ și să contribuie la îmbunătățirea vieții animalelor fără stăpân din oraș sunt invitați să se alăture comunității „Unitate pentru Comunitate”. Această comunitate poate fi găsită prin pagina sau grupul cu același nume pe rețelele de socializare. Membrii comunității vor fi prezenți la eveniment, pregătiți să ofere informații despre activitățile desfășurate și despre cum poate contribui fiecare la o schimbare în mai bine.

Pentru mai multe informații despre Animal Society și proiectele derulate, vizitați: www.animal-society.org sau paginile cu același nume din social media ale asociației.

Pagina și grupul comunității locale de protecția animalelor din Constanța pot fi găsite pe Facebook sub denumirea Unitate pentru Comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.