Daruri pentru 200 de persoane din localitățile Fântânele și Cireșanu

0

Daruri pentru 200 de persoane din localitățile Fântânele și Cireșanu

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat sâmbătă, 19 iunie 2021, o amplă acțiune de ajutorare în  parohiile din localitățile prahovene Fântânele și Cireșanu. De această dată 200 de persoane au primit încălțăminte nouă și alte daruri.

DĂNUȚ PRUNĂ, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei a declarat:“Unde este mai frumos decât acolo unde este Dumnezeu, acolo unde este comuniune și unde este dragoste frățească? Exact cum este denumită această campanie “Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, este un îndemn la comuniune, un îndemn în a ne uni cu toții pentru a redeveni o mare familie ortodoxă”.

Acțiunile sociale au fost organizate cu sprijinul preoților din cele două parohii.

Pr. paroh ALEXANDRU DIMULESCU – Parohia Fântânele, județul Prahova a afirmat: “Nu este prima activitate pe care o desfășurăm împreună și, sperăm noi, că nu va fi nici ultima. A fost o activitate deosebită, darurile sunt primite întotdeauna cu bucurie. Dar deasupra acestor daruri materiale este mesajul <<Nu sunteți siguri, suntem alături de voi atunci când vă este mai greu, întotdeauna cineva se găsește să vină și să vă ajute!>> Aceasta este prima dovadă a iubirii și le mulțumim voluntarilor.”

Pr. paroh ADRIAN TUDORACHE – Parohia Cireșanu, județul Prahova a spus: “O activitate bine venită într-o mică comunitate așa cum suntem noi. Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au bucurat astăzi sufletele a nenumărate persoane. Unele dintre acestea, care chiar aveau nevoie de un astfel de ajutor, altele care s-au bucurat pentru că cineva a venit și, prin biserică, le-a oferit o surpriză plăcută. Întotdeauna când cineva vine să te ajute, să-ți ofere ceva, te simți iubit, te simți apreciat, și nu are cum decât să te bucure un astfel de gest. De asemenea momentul în care, de la biserică sau prin biserică, primești un cadou nu este vorba doar de acel lucru material ci și de o binecuvântare primită, prin biserică, de la  însuși Dumnezeu”.

De la începutul Campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat 310 acțiuni în care au oferit bunuri și alimente în valoare de peste 680.000 lei.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.