Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cluj: Restaurantul Casa Vikingilor oferă masă caldă gratuită oamenilor săraci. 100 de persoane vor putea lua mâncarea acasă sau o vor putea servi la mese

0

Reprezentanții unui restaurant din Cluj-Napoca a demarat inițiativa de a le oferi oamenilor nevoiași din oraș o masă caldă, anunță Foaia Transilvană.

Casa Vikingilor anunță că îi așteaptă pe toți oamenii nevoiași din oraș în fiecare zi de sâmbătă, între orele 10:30 – 11:30, pentru a li se oferi o masă caldă.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.