Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ultima saptamana de inscrieri pentru Cursurile de vara la CCF Iasi

0

CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU COPII
Unde este mai potrivit sa inveti franceza, daca nu jucandu-te acasa la francezi?

Motivatie:
• Cautati o activitate placuta si utila pentru copilul dumneavoastra in timpul vacantei?
• V-ati gandit ca una dintre cele mai bune investitii pentru copilul dumneavoastra este invatarea limbilor straine?
Suntem aici pentru a va aduce copilul intr-o lume de poveste, in limba franceza.
Caravana copiilor il asteapta cu filme, jocuri, carti in limba franceza.
Structura: trei saptamani, zilnic cate doua ore.
Loc de desfasurare: Caravana Centrului Cultural Francez din Iasi (situata in fata CCF Iasi), special utilata pentru a-i primi pe prichindei si a-i conduce in aventura vacantei de vara „à la française”!

CURSURI INTENSIVE DE LIMBA FRANCEZA PENTRU ADOLESCENTI SI ADULTI
Nimic mai potrivit in perioada de criza, decat sa investesti in propriul viitor!

Motivatie:
• Cursuri intensive de franceza generala, franceza afacerilor, franceza medicala, franceza pentru turism, franceza juridica.
• Test gratuit de evaluare la inceput de curs.
• Atestate si diplome recunoscute international, cerute pe piata muncii in UE.
Structura: module intensive de 54 de ore, timp de patru saptamani
Loc de desfasurare: Centrul Cultural Francez din Iasi

De asemenea, pentru mai multe informatii, va invitam sa consultati :
Pagina web a CCF Iasi: www.ccfiasi.ro
Pagina de Facebook a CCF Iasi: www.facebook.com/ccfiasi
Va asteptam la Centrul Cultural Francez din Iasi si va dorim o vara cat mai placuta!


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.