Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

SUCEAVA: Seminarul cu tema „Azi mănânc sănătos, mâine învăţ, lucrez şi trăiesc într-o Europă prosperă”

0

Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava, împreună cu Facultatea de Inginerie Alimentară  din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava organizează cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentaţiei, seminarul cu tema „Azi mănânc sănătos, mâine învăţ, lucrez şi trăiesc într-o Europă prosperă”.

BUCOVINA

În fiecare an, Ziua Mondială a Alimentaţiei (ZMA) este sărbătorită în toată lumea, ziua de 16 octombrie marcând şi celebrarea înfiinţării în anul 1945 a Organizaţiei Mondiale pentru Alimentaţie şi Agricultură.

Seminarul – dezbatere „Azi mănânc sănătos, mâine învăţ, lucrez şi trăiesc într-o Europă prosperă” are ca obiectiv general, promovarea unei alimentaţii sănătoase în rândul tinerilor.

Evenimentul va avea loc în ziua de 16 octombrie 2014, incepand cu ora 11,00, în Aula, Corp E  a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava.

Programul cuprinde prezentări (Importanţa Zilei Mondiale a Alimentaţiei, Normele Uniunii Europene privind siguranţa alimentară şi protecţia consumatorilor, Învaţă să te hrăneşti şi ai să simţi că trăieşti!, Berea de casa „Buturuga” s.a.).

Cei prezenţi vor participa la dezbaterile si concursurile: „Pentru o Europă sănătoasă şi prosperă”! si „Gânduri pentru o Europă sănătoasă şi prosperă”, la premierea câştigătorilor.  Mesajul participantilor va ajunge, prin intermediul Centrului de Informare EUROPE DIRECT „Bucovina” Suceava, la Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

Pentru informarea celor prezenţi va fi organizat un stand, unde vor fi distribuite  materiale informative tematice, broşuri privind politicile europene – agricultura, mediul, protecţia consumatorilor etc.

Sursa: CIED – Bucovina Suceava, Cauteş Loreta si Facultatea de Inginerie Alimentară, Sonia Amariei – Decan                                   

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.