Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Suceava: Atelier Leadership și Inovație pentru Viitor

0

Atelier Leadership și Inovație pentru Viitor

23 octombrie 2019 | Hotel Continental Suceava

Directorul regional de vânzări al celei mai mari companii de închirieri auto din țară, singurul antreprenor român invitat ca vorbitor la Davos, un expert în tendințele viitorului și coordonatoarea celei mai prolifice comunități de coderi vin în Suceava să discute cu mediul de afaceri local, într-un atelier cu acces gratuit în 23 octombrie de la ora 17:00 în Suceava la Hotel Continental.

Alături de 4 invitați ne propunem să dezbatem și la Suceava întrebări precum:

Ce s-a discutat în ianuarie la Davos, unde au fost și CEO-ul Microsoft, Alibaba, IBM, Coca- Cola, Merkel și alți șefi de state, despre viitorul pieței de muncă?

Care sunt inovațiile, modelele de business și de leadership ale următorilor 5-10 ani? Cum crește o companie românească ca Autonom, din Piatra Neamț la liderul de piață în servicii de mobilitate? Cum reușesc companiile tradiționale să crească în noua revoluție digitală și care sunt tehnologiile care pot ajuta ecosistemul de business din Nord-Est să performeze mai bine? Cum pot antreprenorii, într-o lume în continuă schimbare, să fie relevanți publicului și clienților?

Vom sta de vorbă cu:

Ciprian Stănescu, antreprenor social și futurist, despre leadership în inovație și viitor, ce vine cu vești de la World Economic Forum despre viitor și influențe globale. Ciprian a construit programe de leadership pentru lideri timp de 10 ani în cadrul Institutului Aspen și recent în cadrul Ashoka România. Predă un curs în futurism și dezvoltă programe educaționale cu accent pe trenduri de viitor pentru mii de tineri antreprenori anual; doar programul Future Makers strânge anual peste 2000 de participanți; 55 de echipe din 18 orașe participă la programul de incubare și mentorat concurând în finala Future Makers de anul acesta.

Valentin Coca, Regional Sales Director Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România cu o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup de peste 50 de milioane de euro, premiată în repetate rânduri, fiind recunoscută de WorldBlu la nivel mondial; pentru al patrulea an consecutiv, Autonom rămâne singura companie românească premiată în cadrul Galei AON Best Employer, cu distincția „Cel mai bun angajator al anului” și, printre altele, premiată în cadrul evenimentului “Made in Romania: liga celor 15 companii unice pentru creșterea economiei românești” organizat de Bursa de Valori București; despre povestea lor, scalare și dezvoltare locală, cultură organizațională și antreprenoriat la firul ierbii.

Oana Țoiu, co-fondator Social Innovation Solutions, inclusă pe listele de 101 oameni care schimbă România a revistei Foreign Policy România, în top 20 inovatori sociali în România conform Ashoka, singurul antreprenor român invitat ca vorbitor la Davos, va vorbi despre perspectivele discutate în ianuarie asupra viitorului pieței muncii la Reuniunea de la Davos unde au fost și CEO-ul Microsoft, Alibaba, IBM, Coca- Cola, Merkel și alți șefi de state.

Olivia Vereha, co-fondator și COO Code for Romania ce face parte din Code for All si deruleaza, printre altele programul Tech for social good premiat drept cel mai bun program non-guvernamental în cadrul Galei Societății Civile în 2018. Olivia este UX designer și va vorbi despre ce înseamnă leadership în tehnologie din prisma unei organizații de tech civic care propune soluții digitale la problemele sociale din viață.

Acest Atelier de Leadership este dedicat fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor, personalului din departamentul de resurse umane din companii de orice dimensiune care desfășoară activitate în cel puțin unul din județele Suceava, Iași, Bacău, Neamț, Botoșani, Vaslui.

Invităm la Atelierul de Leadership companiile care își desfășoară activitatea în domeniile următoare:

 • IT/TIC (inclusiv new media),

 • industrii creative,

 • textile și pielărie,

 • procesarea alimentelor și băuturilor,

 • prelucrarea lemnului și mobilă,

 • energie și management de mediu,

 • industria auto și componente,

 • sănătate și produse farmaceutice,

 • bioeconomie, biofarmaceutică și biotehnologii,

 • construcții și fabricarea materialelor de construcții,

 • activități profesionale, științifice și tehnice,

 • distribuție,

 • turism și ecoturism.

Participarea la eveniment este gratuită.

Sunt așteptați mai mulți participanți de la fiecare companie în limita locurilor selectate pe principiul primul venit, primul servit.

Înscrierile se fac la: http://bit.ly/LeadershipSuceava până pe 21 octombrie 2019.

Vă așteptăm cu interes.

Peste 100 de antreprenori din regiunea N-E au participat deja la cursurile, atelierele și activitățile de consultanță din cadrul proiectului ScaleUp – performanță în inovare și competitivitate organizat de CIVITTA România. Programul este finanțat din fonduri europene și are accesul gratuit pentru profilele eligibile.

Despre autor

avatar

Ciprian Stanescu is Managing Partner of Social Innovation Solutions - an organization offering support & consultancy for NGOs and corporations on social impact, future trends and innovation. SIS also manages a variety of educational programs and business competitions for youth like Social Impact Award and Future Makers, working with over 2800 youth and incubating 70 start-ups each year. Ciprian worked 2 years for Ashoka Romania, part of the largest global organisation supporting social innovation and 10 years he worked for the Aspen Institute Romania. He is a Global Shaper Alumni of the World Economic Forum and co-founder of Global Shapers Bucharest Hub. In 2017 he started teaching a class in Futurism at The Entrepreneurship Academy as well as developing a series of conferences on the future - Innovations for Tomorrow/ Future Summit. Ciprian is currently doing his PhD in International Economics in Bucharest and holds an MA in Political Science from the Central European University.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.