Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Studenții se alătură luptei împotriva COVID-19. Până acum sunt implicate peste 35 de organizații studențești din Cluj, București, Timișoara, Iași, Constanța și Galați

0

Organizațiile studențești din țară demarează campania „Studenții sunt aproape de voi” pentru a-i îndemna pe studenți să sprijine lupta împotriva COVID-19 prin donarea către cel mai apropiat ONG umanitar.

Scopul campaniei este de a-i face pe studenți să conștientizeze importanța implicării fiecăruia în comunitate și în strângerea de fonduri pentru echipamentele necesare eroilor din linia întâi. Până acum sunt implicate peste 35 de organizații studențești din Cluj, București, Timișoara, Iași, Constanța și Galați. ONG-urile umanitare către care merg banii sunt Beard Brothers (Cluj), Asociația Dăruiește Viață (București), MagiCamp (Timișoara), Asociația Dăruiește Aripi (Constanța) și Asociația Trei Vieți (Iași).

Noi, ca organisme de reprezentare studențească, conștientizăm că este responsabilitatea noastră să ne implicăm în comunitate, mai ales în aceste momente de criză, îndrumând astfel studenții să ni se alăture în această inițiativă.

Ideea campaniei a pornit din dorința noastră de a fi alături de cadrele medicale și, în contextul suspendării activității academice, de a ne folosi economiile într-un mod constructiv. Astfel, indiferent de oraș, universitate sau organizație, noi, comunitatea studențească, ne-am mobilizat pentru a da naștere campaniei.

Pentru mai multe informații despre această campanie și pentru a ne urmări activitatea, accesați evenimentul de pe Facebook: https://bit.ly/2Vlakp3

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.