Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Semimarathon Bacau 2015

0

SEMIMARATHON BACĂU

Fundaţia Comunitară Bacău vă propune să fiţi parte la un eveniment care unește oameni şi idei: Semimarathonul Bacău – editia 2015! Semimarathon-ul de 21 de km se va desfasura pe 27 septembrie 2015, ora 17, pe traseul de la Statuia lui Stefan cel Mare – Hotel Decebal – Pasaj – Centrul de Afaceri CAEX (4 x 5,25 km) – retur spre Statuia lui Ștefan cel Mare cu o buclă spre Primăria Bacău.

fundatia comunitara bacau
Există mai multe bucurii esențiale. Una dintre ele este cea a mișcării. Mișcarea înseamnă viață, înseamnă sănătate. Mișcarea poate aduce bucurie, iar bucuria se cere a fi împărtășită. De aceea Fundația Comunitară Bacău organizează Semimarathon-ul și o cursă populară, anterioară competiției. Înscrierile se realizează pe site-ul http://fundatiacomunitarabacau.ro/competitie/

Distanta: 21 km
Data: 27 septembrie 2015
Ora startului: 17:00
Timp limita: 3 ore

Date tehnice:

• Vor fi amenajate puncte de hidratare din1,25 in 1,25 km;
• Va fi asigurată asistență medicală – Crucea Roșie;
• Traseul va fi delimitat cu benzi de demarcare;
• Cronometrarea se va face cu cipuri nereturnabile;
• Sistemul de cronometraj utilizat va fi cu covor start/finish, care este la ora actuala cel mai performant de pe piata, are o acuratete de 1/100 sec. si cipul poate fi citit pana la o inaltime de 1,80m la o viteza de pana la 120 km/h. Nu exista o limitare la numarul de citiri pe secunda si acuratetea citirii este de 99,9%. Sistemul este utilizat pentru cronometrarea IAAF World Championship, in maratoane de pe intreg globul, in curse de ciclism, triatlon, etc.
• Rezultate vor fi tipărite la final și vor fi afișate live results pe site-ul Semimarathonului;
• Premiile vor consta in pachete oferite de sponsorii evenimentului;
• Competitia este de tip open, masculin si feminin, dar și pe echipe;
• Toti alergatorii înscriși care vor termina cursa vor primi medalii de participare; Inscrierile pentru editia de anul acesta se vor incheia pe 15 septembrie 2015, la ora 18:00. Pentru a avea posibilitatea sa pregatim din timp kiturile de participare va rugam sa efectuati plata taxei de inscriere pana la aceeasi data.

Variante de inscriere:

Semimaraton Individual (21 km): Masculin, Feminin, Amatori, Profesioniști
Semimaraton echipe (2 x 10,5 km, 4 x 5,2 km)

Cauza susținută:

Semimarathonul din 2015 are drept cauză constituirea Fondului „aCORDD pentru Bacău”. CORDD este acronimul de la Comunitatea Oamenilor Responsabili pentru Dezvoltare Durabilă, iar Fondul „aCORDD pentru Bacău” are ca scop stimularea și susținerea inițiativelor ce vizează direct orașul nostru. Prin acest fond vom finanța proiectele care devoltă atitutini civice, îi încurajăm pe cei care au un comportament proactiv prin oferirea suportului financiar și organizațional de care au nevoie.

Cursa populara

Cursa populară este dedicată echipelor: familii, prieteni, ONG-uri, cluburi, firme etc.

Condiții participare

1. Numărul minim de membri este 2.
2. Echipele vor fi personalizate prin însemne, culoare, stil vestimentar , etc.
3. Membrii echipelor vor alerga împreună, pe o distanță de 1500 m, de la Parcul Trandafirilor la Primăria Bacău și retur;
4. Echipele pot fi organizatii (firme/institutii/ong-uri), familii/prieteni
5. Vor exista 2 premii:
I. Premiul pentru costume/identitate vizuală: Câștigă echipa cu cea mai puternică identitate vizuală
II. Premiul pentru mobilizare: Câștigă echipa cea mai numeroasă

Ora de începere 16.00

http://fundatiacomunitarabacau.ro/competitie/
Facebook: Semimarathon BACAU

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.