Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ofera un Craciun de poveste unui copil in nevoie!

2

 

Initiata in 2004 si ajunsa anul acesta la a VIII-a editie, Caravana de Craciun “Inima de Copil” este un eveniment anual de strangere de fonduri prin care ne-am propus sa luminam Craciunul unor copii din familii sarace, oferindu-le daruri, dar si sa-i ajutam pe parcursul anului ce vine sa mearga la scoala si sa aiba o ingrijire mai buna alaturi de familiile lor.

Prin Caravana, pe parcursul lunii decembrie:

  • strangem fonduri de la companii si de la oamenii din comunitate
  • organizam expozitii cu vanzare de produse decorative si felicitari realizate in atelierul nostru de art-terapie
  • colectam fonduri si produse din donatii.

Alaturi de noi se vor afla voluntari din sase licee galatene. Cu entuziasm si un optimism debordant, incurajati si sustinuti de profesorii lor, peste 100 de voluntari din licee ne vor ajuta in campanie. Multi dintre ei ne-au ajutat si in campaniile trecute si si-au dorit sa revina. De ce? Pentru acel sentiment de implinire pe care il au stiind ca prin ajutorul lor au contribuit la “mai binele”, “mai frumosul” , prezentul si viitorul unui copil.

Anul acesta standurile publice sunt organizate in perioada 15-23 decembrie 2011 si vor fi amplasate in locatii ale unor parteneri deveniti deja traditionali:

  • Banca Comerciala Romana si Directia Generala a Finantelor Publice Galati – 16 si 19 decembrie intre orele 9.00-14.00
  • Magazinul Jysk – pe 17 si 18 decembrie intre orele 10.00 – 20.00
  • Galeria Real – pana pe 23 decembrie intre orele 16.00-20.00
  • Winmarkt Modern – pana pe 18 decembrie intre orele 10.00-14.00

La standuri puteti gasi informatii despre Fundatia “Inima de Copil”, despre copiii si tinerii pe care ii sprijinim, veti putea cumpara felicitari si obiecte decorative din sticla pictate manual si veti putea face donatii. Nu ne ocoliti!

Craciunul este timpul pe care fiecare dintre noi ar trebui sa il traiasca ca pe un moment special. Dincolo de aspectul lui comercial, Craciunul are o semnificatie mult mai profunda, pe care uneori tindem sa o pierdem. Este momentul nasterii lui Isus, a celui ce, desi Fiu al lui Dumnezeu, s-a nascut intr-o iesle saracacioasa, intr-un grajd, pentru ca mai apoi sa ajunga sa daruiasca nemarginita sa iubire si mantuire lumii.

 

Craciunul este momentul in care, pentru noi, cei din Fundatia Inima de Copil, gandul nostru se indreapta nu doar catre cei apropiati si foarte dragi noua din familie ci si catre cei peste 350 de copii pe care noi ii ajutam.

 

Si ne dorim ca si sarbatorile lor sa fie fericite si pline de lumina. Ca dincolo de greutatea fiecarei zile obisnuite, sa existe un strop de bucurie, zambet si speranta. E ceea ce fiecare dintre noi ar trebui sa poata darui celor din jur si nu doar celor apropiati noua.

Si reusim acest lucru an de an cu sprijinul vostru, al galatenilor care ne cunoasteti si ne apreciati munca si al unor firme mai mari sau mici.

 

Pentru mai multe informatii despre proiectele Fundatiei “Inima de Copil” va rugam sa accesati site-ul nostru www.inimadecopil.ro.

Pentru orice alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0236-312199 sau la adresa de e-mail office@inimadecopil.ro .

Puteti comanda produsele si felicitarile noastre scriind la adresa atelier@inimadecopil.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.