Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Locul 1 în lume în tehnica prelucrării ceramicii. BRAVOO!

0

Gălăţeanul Oleg Fulga – locul 1 în lume în tehnica prelucrării ceramicii 

Crin in ceramicaTehnicianul Oleg Fulga, cel care a prezenat publicului gălăţean expoziţia „Ceramica – de la tehnică la artă”, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, a câştigat un concurs internaţional de creaţii artistice din ceramică, organizat de concernul VITA, producător de ceramică. Competiţia, „Live Interactive Veneering Arts”,  s-a desfăşurat în Germania, la Bad Sackingen, în perioada ianuarie-septembrie 2013, peste 250 de participanţi din toată lumea înscriindu-se cu lucrări din ceramică.

Oleg FulgaOleg Fulga a concurat cu specialişti în domeniu din Grecia, Franţa, Germania, Spania, Italia, Brazilia, Japonia, Ecuador, SUA, Austria, India, China – reuşind să fie desemnat de juriu câştigătorul acestui concurs-maraton. Gălăţeanul a reuşit să impresioneze juriul cu exponatul „Crin în ceramică”, care a fost expus şi la Galaţi.

„Sunt bucuros că am câştigat acestă competiţie internaţională. Nu credeam că voi fi eu câştigătorul, mai ales că în concurs au participat specialişti de valoare în tehnica prelucrării ceramicii de la companii cunoscute din toată lumea. Mulţi au spus că ceea ce am făcut eu este imposibil, aşa că a trebuit să trimit lucrarea în Germania pentru a se convinge de autenticitatea ei”, ne-a declarat Oleg Fulga.

Pe locul doi în concurs s-a clasat Joachim Sommer din Germania, iar pe locul trei – Nathalie Grivel din Franţa.

De la Galaţi, Oleg Fulga va itinera expoziţia cu lucrări din ceramică la Tulcea, la Centrul Muzeal Eco-turistic Delta Dunării din cadrul Institutului de Cercetări Eco-muzeale Tulcea, vernisajul urmând să aibe loc pe 22 octombrie.

afisul competitie la final

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.