Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansarea campaniei ֦ Și TU poți fi Spiridușul Moșului, Ediția 2019 ֞, organizată de Asociația Bunul Samaritean din Nicorești, Galați

0

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND LANSAREA CAMPANIEI UMANITARE DE DONAȚII ֦ȘI TU POȚI FI SPIRIDUȘUL MOȘULUI, EDIȚIA 2019֞, ORGANIZATĂ DE ASOCIAȚIA BUNUL SAMARITEAN DIN NICORESTI

Asociația United Cristian Aid – Bunul Samaritean din Nicorești are deosebita plăcere de a vă invita să participați la campania umanitară „Și TU poți fi Spiridușul Moșului, Ediția 2019֞ lansată astăzi 5 noiembrie 2019, printr-un eveniment public pe pagina de Facebook a Asociației. Această campanie este activă până pe data de 24 decembrie 2019, ora 23.59 și are ca scop principal colectarea de bunuri și fonduri pentru ajutorarea a cât mai multor familii aflate în dificultate, din comunitatea noastră.

Donațiile pot consta în alimente perisabile și neperisabile, care să fie în termen de valabilitate, corect ambalate, depozitate și conservate în conformitate cu normele legilor în vigoare. De asemenea, sunt binevenite și donațiile în bani, care se pot face prin prin transfer bancar securizat, direct în contul Asociației Bunul Samaritean din Nicorești, deschis la Raiffeisen Bank, Cont LEI: RO62 RZBR 0000 0600 0499 1770, CIF: 16291453, prin serviciul PayPal, accesând acest link-ul https://asociatiabunulsamaritean.ro/doneaza/, prin mandat poștal sau fizic, la sediul Asociației din comuna Nicorești, județul Galați, Strada Principală, cod poștal 807215.

Alăturați-vă inițiativei noastre cu inima larg deschisă și mânați de gândul bun al celui care este născut să facă bine, conștienți că BINELE SE FACE CU OAMENI și de faptul că puterea se află în număr – CU CÂT SUNTEM MAI MULȚI CEI CARE DONĂM, CU ATÂT MAI MULTE PERSOANE ÎN DIFICULTATE PUTEM AJUTA!!!

AJUTAȚI-NE SĂ AJUTĂM!

Pentru că numai…

ÎMPREUNĂ SCHIMBĂM DESTINE

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.