Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

KULT Fest 4: Peste 9000 de participanți s-au bucurat de cele 3 zile de festival, la Roman

0

Peste 9000 de participanţi au fost prezenţi în cele trei zile de KULT Fest 4, pe Stadionul Moldova, din Roman. Cel mai numeros public a fost înregistrat în ultima seară de festival, când pe scenă a urcat trupa Subcarpați.

Creat de către organizatori într-un cadru dedicat prieteniei, familiei, dezvoltării personale și muzicii bune, KULT Fest 4 a transformat Romanul într-o destinație pentru toți iubitorii de divertisment de calitate. În cele 3 zile de festival au fost prezenți participanți din Roman, București, Bacău, Iași, Craiova, Galați, Cluj Napoca, ce au petrecut pe acorduri de rock, hip hop, electric sau folclor reinterpretat.

Ediția a IV-a de Kult Fest a oferit un mix de experiențe adresat tuturor generațiilor, atât în prima parte a zilei, prin ateliere de mindfulness – Yoga, Tham The, Body Art, dezvoltare prin muzică, astrologie sau desene Mandala, treasure hunt, dezvoltare prin pictură și sculptură, zone de relaxare și deconectare, acrobații cu bicicleta ale campionului Gabi Orban; cât și seara, când pe scenele festivalului au urcat reprezentanți ai tuturor stilurilor muzicale: Subcarpați, Macanache, Phoenix, ROA, Nicole Cherry, Trupa Modern, Beauty and the Raț, Roman Massive, DJ Almud, DJ Tansy, Roots, Gașca Zurli și Lucky Kids.

KULT Fest a reînviat Stadionul Moldova, care pentru 3 zile s-a transformat într-un spațiu în care și-au dat întâlnire reprezentații tuturor generațiilor. Festivalul s-a desfășurat în totală siguranță, atât datorită măsurilor de pază luate de către organizatori cât și datorită publicului de calitate care a respectat regulamentul evenimentului. Nu s-au înregistrat incidente de nicio natură.

“Două aspecte m-au făcut să simt că acest festival a adus experiențe de neuitat participanților: un cuplu de vârstă a 3 a care cânta toate piesele Phoenix ținându-se de mâna  și mulți părinți care dansau până la finalul concertelor cu bebelușii în brațe. Asta înseamnă că a fost un festival curat, aerisit și sigur pentru cele peste 9000 de persoane.” Cătălina Ilie, PR KULT Fest 4.

“KULT Fest este și va continua să fie, un festival al întregii comunități. Succesul acestuia se datorează prietenilor Asociației KULT Generation care s-au implicat voluntar în organizare, partenerilor care ne-au susținut din punct de vedere financiar sau logistic, participanților care au înțeles că un act artistic de calitate trebuie plătit și celor peste 150 de voluntari care s-au implicat în toate cele 10 departamente ale organizării.” Sebastian Hrib – Director KULT Fest 4

KULT Fest a fost un festival accesibil tuturor, care a premiat performanța și implicarea civică. Persoanele cu dizabilități, copiii din medii defavorizate, tinerii voluntari din proiectele desfășurate în comunitate, elevii care au obținut nota 10 la examenul de capacitate, au avut acces gratuit în toate cele 3 zile de festival.

Un punct de atracție al festivalului, care a adus o altă premieră la Roman, au fost zborurile baloanelor cu aer cald, care au făcut senzație pe cerul orașului.

Ultima seară de KULT Fest 4 s-a încheiat cu anunțul ediției din 2020, abonamentele pentru cea de-a 5 a ediție fiind deja puse în vânzare. Prețul de early bird este de 49 lei/persoană pentru toate cele 3 zile de festival. KULT Fest 5 va fi o ediție cu totul specială, organizatorii anunțând experiențe de neuitat.

KULT Fest 4 este organizat de  Asociația Kult Generation, produs de Marami Events, cu sprijinul Fabricii de airbag-uri ZF – parter principal, al Primăriei Municipiului Roman, CSM Roman și al companiilor care susțin viața dinamică a comunității.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.