Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Internet Law Summer School: Libertatea mass-media şi viaţă privată

0

Cea de-a patra ediţie a Şcolii de varã, organizată de ELSA Iaşi, eveniment devenit deja o tradiţie, va avea loc la Iaşi, în perioada 17-24 august, aceasta venind cu un suflu nou, fiind una internaţională. Astfel aducem în discuţie una dintre controversele secolului XXI, ale unei societăţi aflate în continuă dezvoltare: aspectele privind libertatea mass-media şi viaţa privată, tratând acest subiect atât în profunzimea sa cât şi comparativ cu limitele libertăţii de exprimare.

Această tema este una de interes general, aflată într-o continuă expansiune, România fiind printre statele cele mai vulnerabile la atacurile mass-media, având astfel o adevărată problema în ceea ce priveşte separarea vieţii private de cea publică.

Programul academic va cuprinde atât o parte teoretică sub formă de dezbateri, prelegeri susţinute de diferiţi speakeri din domeniu, de talie naţională şi internaţională, dar şi o parte practică, prin organizarea unui proces simulat, având la bazã un caz concret privind exercitarea abuzivă de către mass-media ce are ca scop lezarea demnităţii şi reputaţiei profesionale prin articole sau reportaje.

Afis - Internet Law Summer School

Programul social va fi unul amplu şi îndrăzneţ, cuprinzând numeroase jocuri de teambuilding ce vor ajuta nu doar la o mai bună socializare, ci şi la descoperirea locurilor marcante ale oraşului Iaşi, petreceri cu diferite tematici şi multe alte surprize pe care vi le-am pregătit!

Nu rata ocazia de a te înscrie la unul din cele mai inedite proiecte şi interactive din această varã!

Pentru mai multe detalii, vizitează http://internetlaw.elsa.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.