Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Incubator107Iaşi prezintă Cireşica duminică, 13 mai, ora 20.00, Clubul Creatorilor

0

Pentru că e aproape vară, negociem cireșe la piață și le aducem în aceeași livadă, la Clubul Creatorilor, duminică pe 13, începând de la 8 pe seară. Cireșele iți vor acorda prilejul de a te juca cu alți cireșari, in cercuri de ateliere, de dansuri și de râsete. Vei descoperi că vei putea molfăi ateliere toată luna mai, iar noi ne vom asigura că scena va rămane bogată în învațături și experiențe. 

Vino cu prietenii în stânga și cu un coș de merinde proaspete, colorate sau coapte în dreapta și răsplătește culegătorii cu 10 lei pentru a-i ține sanătoși și în formă până în sezonul următor. Vei gusta din pasiunile meșterilor, învățând să-ți împletești fularul și mănușa, să reciclezi creativ și să-ți prepari singurel ciocolata. După ce te racorești cu licori alese de la sponsorii nostri, devii street dancer și înveți cum să-ți repari și să-ți întreții propria locuință.

Printre pictura pe sticlă, muzică electronică și hairstyling, ne vom juca cu cireșele, pe echipe, ascultând muzică live. Ne luăm coșurile și le mutăm la Acaju, unde găsim alte jucării și o cafea proaspătă la o discuție de entuziasm și un cover session . După ce arunci sâmburii, vei primi programul de ateliere al lunii mai, în care ne vom regăsi plini de energie și inspirație.

Incubator107 este un proiect al asociaţiei Macaz, implementat în Iaşi în parteneriat cu Acaju şi este locul unde oricine poate învăţa pe oricine orice.

Detalii: www.incubator107.com

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.