Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Inaugurare SKATE PARK Iași

0

Noul parc cu rampe de skateboarding este rezultatul unei competiții de proiecte din anul 2018, în care designeri, arhitecți, artiști și pasionați de sporturi extreme și-au înscris soluțiile de modernizare a skate park-ului din Iași.
În concurs au fost înscrise în total șapte idei, iar proiectul câștigător a fost semnat de echipa formată din
arhitect Bogdan Rotaru și inginer Octavian Ianoș.

Modernizarea Skate Park-ului este o investiție de peste 70.000 Euro și a presupus refacerea structurilor,
reabilitarea sistemelor de împrejmuire și construirea unor rampe noi.

Skate Park-ul poate fi folosit gratuit de toți cei care au vârsta minimă de 6 ani, accesul fiind asigurat doar cu respectarea tuturor regulilor de securitate, conduită și respect reciproc, menționate în regulamentul afișat la fața locului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.