Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IMM ReStart ajunge la Iasi cu cele mai noi informatii si solutii fiscale, financiare si legislative

0

Seria de evenimente IMM ReStart, organizata de doingbusiness.ro, ajunge pe 14 octombrie 2014 la Iasi (Palas Congress Hall, salile Verdi si Rossini), oferind antreprenorilor si managerilor locali si din judetele invecinate ocazia de a interactiona cu experti si specialisti de top. Participantii pot afla cele mai noi informatii din zona fiscala, financiara si legislativa, pot identifica noi oportunitati de finantare si resurse pentru dezvoltarea afacerii si beneficiaza de consultanta si solutii concrete pentru un business de succes.

„Iasiul se afla in topul primelor zece judete in privinta inmatricularilor de noi companii mici si mijlocii in primele sapte luni ale anului 2014, cu peste 2300 de noi IMM, dar are, la fel ca majoritatea celorlalte regiuni, o dinamica negativa comparativ cu aceeasi perioada din 2013. Este evident ca si aici, ca si in alte zone ale tarii, antreprenoriatul este o forta, dar are totodata reale dificultati in a rezista si a se dezvolta in contextul economic inca dificil. Ne-am dorit sa punem pe „harta IMM ReStart” si Iasi pentru ca, suntem convinsi, expetriza pe care o aducem in fata antreprenorilor locali poate reprezenta un suport in a-si dezvolta afacerile si in a diminua riscurile cu care se confrunta”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Prezidiul evenimentului reuneste experti si reprezentanti din top managementul unora dintre cele mai importante companii din tara, care aduc in fata auditoriului subiecte ce vizeaza arii cheie din activitatea intreprinderilor mici si mijlocii. Astfel, in domeniul consultantei fiscale, financiare si legislative, Cristina Clujescu, Tax Manager, EY Romania prezinta participantilor beneficiile fiscale pe care investitorii le primesc incepand cu 2014, Ileana Botez, Director Comunicare si Marketing, Bursa de Valori Bucuresti abordeaza subiectul finantarii IMM-urilor prin bursa de valori, Alfred Zimmermann, Director Sucursala Botosani, Allianz-Tiriac Asigurari – vorbeste despre asigurarea afacerii si managementul riscului, Roxana Mircea, Managing Partner, REI Finance Advisors – Fonduri nerambursabile pentru companii (Noua Hg 332/2014) iar Melania Mirea, Director Executiv, BCR Pensii abordeaza tema retentiei angajatilor cheie in companie. Totodata, specialistii prezenti ofera auditoriului, in prezentarile lor, o gama complexa de resurse pentru dezvoltarea afacerii: Silvia Bolohan, Director Marketing, SAS Romania – analiza avansata a datelor, predictie si suport pentru decizii rapide pentru management, Dan Topala, Director General, Softline International (Partener Microsoft Romania) – noutati in tehnologia informatiei, cloud, software si aplicatii practice de eficientizare a oricarei afaceri,  Magda Popescu, Outside Counsel, BSA | The Software Alliance – aspecte legislative: utilizarea software-ului in companii. Gestionarea corecta a software-ului iar Dumitru Ion, CEO, Kompass Romania – resurse si instrumente suport in mediul online pentru cresterea vanzarilor. Evenimentul va fi moderat de Radu Soviani.

_MG_8153

Mai mult decat atat, in premiera pe piata romaneasca, in cadrul IMM ReStart, participantii beneficiaza de intalniri private cu consultanti specializati de la EY Romania, BCR Pensii, BSA | The Software Alliance si Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul carora primesc consultanta personalizata gratuita.

Proiectul este dezvoltat cu suportul Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, BCR Pensii, Microsoft Romania, REI Finance Advisors, SAS Romania, BSA | The Software Alliance, Coface Romania, Softline, Regus, Leonidas, Kompass Romania, AchieveGlobal – si cu sustinerea media oferita de Digi24, Agerpres, Transilvania Business, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, SpatiulConstruit.ro, Radio Romania Iasi, TeleM, Buna Ziua Iasi, Iasi4U, Editura Amaltea, Indaco.

Caravana IMM ReStart continua anul acesta in Sibiu (21 octombrie) si Ploiesti (27 noiembrie).

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/27.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.