Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iași: Royal Town lansează programul „De acasă începe siguranța” prin care oferă reduceri în valoare totală de 200.000 euro cadrelor medicale

0

Royal Town, complexul rezidențial de lux situat în cartierul Copou din Iași, anunță lansarea campaniei „De acasă începe siguranța” prin intermediul căreia oferă fiecărui cadru medical o reducere de 2.000 de euro sau condiții preferențiale de plată la achiziția unui apartament în complex. Campania se desfășoară pe o perioadă de un an, între 15 septembrie 2020 și 15 septembrie 2021, în limita a 100 de apartamente și are o valoare totală de 200.000 de euro.

Scopul campaniei este de a veni în sprijinul personalului medical din România, atât de încercat în această perioadă și de a întări promisiunea Royal Town prin care oferă suport comunității ori de câte ori este necesar.

„Respectăm sârguința eroică a medicilor arătată în aceste vremuri tulburi și dorim să le înlesnim misiunea, oferindu-le un cămin sigur, în aer curat, elegant și funcțional, astfel încât finalul unei zile pline să îi aștepte acasă, în liniște și confort. Acum, mai mult ca oricând, credem că este nevoie să arătăm recunoștință acestei categorii sociale, care continuă cu implicare și dedicare să își facă meseria, indiferent de riscuri. Modul nostru de a le mulțumi pentru tot ceea ce fac este de a le arăta respect și de a le oferi suport în achiziția unei locuințe în complexul Royal Town, în valoare totală de 200.000 de euro”, a declarat Ruslan Rotaru, fondator Royal Town.

Pentru această campanie sunt puse la dispoziția cadrelor medicale apartamente cu două camere, cu o suprafață între 45,6 metri pătrați și 65,5 metri pătrați. Condițiile de participare implică achiziționarea directă a locuinței de la biroul de vânzări al complexului, în baza unei legitimații care validează ocupația și locul de muncă, împreună cu actul de identitate. Valoarea unui astfel de apartament începe de la 48.000 de euro.

Datorită liniștii și specificului select al zonei în care e construit, complexul rezidențial Royal Town are ca obiectiv redefinirea ideii de locuință urbană, în comuniune cu natura.

„Royal Town este o oază de liniște într-un oraș în perpetuă schimbare și dezvoltare. Pe lângă exclusivitatea zonei, complexul se remarcă prin rafinamentul detaliilor arhitecturale și a materialelor de top utilizate în construcție. Este un proiect imobiliar ce redefinește ideea de eleganță funcțională, de aceea consider că este locul ideal și pentru cei care activează în domeniul sănătății, dar și în alte domenii solicitante. Aici pot găsi liniștea de acasă atât de necesară, care, din păcate, în marile centre urbane este din ce în ce mai greu de obținut”, a spus Ruslan Rotaru, fondator Royal Town.

Ansamblul oferă confortul conceptului de modern living, potrivit pentru persoanele moderne, care pun accent pe calitate, durabilitate, aer curat într-o zonă exclusivistă și care sunt în căutarea unei locuințe construite la standarde ridicate. Arhitectura clădirilor urmează un stil modern, cu forme rafinate și spații luminoase dominate de ferestre mari și ambient plăcut. Mai mult decât atât, dotările locuințelor sunt de ultimă generație: sistem smart home integrat care include senzori de fum, inundație sau de mișcare, întrerupătoare digitale sau centrală termică cu operare digitală de pe telefonul mobil. Acestea au fost proiectate pentru un confort crescut, siguranță și o funcționalitate optimă.

Despre Royal Town
Royal Town este un ansamblu rezidențial de lux din Iași, situat în zona Copou, care cuprinde în prezent peste 500 de apartamente în blocuri de 6, 10 și 11 etaje și este întins pe o suprafață de 20.000 mp . Aceste este privilegiat de o infrastructură bine pusă la punct, precum și de acces rapid la centrul orașului și cuprinzând beneficii precum: parcări subterane multiparking, parc privat, grădiniță, afterschool, supermarket, spații verzi, spații de joacă, sală de sport, salone de înfrumusețare, clinică medicală și terenuri de sport.
Detalii complete pot fi găsite pe site-ul Royal Town.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.