Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iaşi: Lansare team ADventure, ediția a XI-a

0

Proiectul marca PRIME Iași, team ADventure, va prinde contur și în această toamnă cu cea de-a XI-a ediție. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice este singurul de acest tip din zona Moldovei. Tema ediției din acest an este „MAPPING IDEALS” și surprinde etapele parcurse spre atingerea idealului stabilit.

Lansarea va avea loc pe 11 octombrie 2018, în sala D3, corpul D din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, începând cu orele 20:00.

La acest eveniment vor fi prezenți cei trei parteneri care se alătură „adventurii” cu numărul XI: Crama GRAMMA, Sedcom Libris și Nuntă la Unirea. Aceste companii cu un mare renume în orașul Iași așteaptă să-I întâlnească pe cei mai creative ș idornici de muncă studenți.

De asemenea, veți face cunoștință cu mentorii ce îi vor îndruma pe cei înscriși pe tot parcursul concursului, oferindu-le sprijin, sfaturi, sugestii: Marina Topcian (Project Manager la „Grapefruit” Iași), Simina Ignat (Account Manager la „Argo”) și Florin Mare (Managing Partner la „Boomerang”).

Văașteptăm în număr cât mai mare la Lansarea team ADventure, ediția a XI-a, iar pentru mai multe detalii consultați pagina de Facebook @team.adventure.iasi și pagina de Instagram @team.adventure!

Se anunță o ediție de neuitat!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.