IAȘI: Asociația Trei Vieți și Rocanotherworld lansează „Fondul Donatorilor”, un demers comun pentru susținerea medicilor din spitalele ieșene

0

Iași, 23 martie 2020 – Asociația Trei Vieți și Asociația Industrii Creative prin Rocanotherworld au lansat #FondulDonatorilor, un demers comun pentru susținerea medicilor din spitalele ieșene.

Cele două entități au lansat apelul pentru contribuțiile la Fondul Donatorilor duminică, 22 martie. Acest fond comun constituit este destinat achizițiilor de echipamente și produse necesare celor din prima linie în lupta pandemiei CoVid-19, respectiv cadrelor medicale.

În primă fază, prin contribuțiile strânse în Fondul Donatorilor se vor achiziționa 3000 de măști cu protecție FFP3, costul lor fiind de 10.000 euro. După îndeplinirea acestei prime etape, următoarele produse care vor fi achiziționate sunt combinezoane, dezinfectanți, kituri de testare rapidă, ventilatoare și echipamente de anestezie și terapie intensivă. Toate aceste produse și echipamente vin în ajutorul medicilor care lucrează în spitalele ce tratează pacienții infectați cu CoVid-19.

Donațiile pot fi făcute direct în conturile celor două asociații, iar mai multe detalii se pot găsi aici: https://treivieti.ro/daruieste/

Asociația Trei Vieți este un ONG înființat de studenți ai Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, iar misiunea acesteia este de a crește pragul donatorilor din România peste cel de 2% la care ne aflăm de ani buni. Între activitățile asociației se numără recolte sangvine, campanii de educare și promovare a donării de sânge.

Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld și Classix din Iași, având drept scop revitalizarea culturală a orașului, angrenarea comunităților creative și implicarea în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.

Website: www.treivieti.ro și https://rocanotherworld.com

Facebook: www.facebook.com/TreiVietiRomania și https://www.facebook.com/rocanotherworld/

Detalii Fondul Donatorilor: https://www.facebook.com/events/660191624810272/

Instagram: @treivietiromania și @rocanotherworld

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.