Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALAȚI: Vernisaj foto-expoziţia „ŢIGLINA PREMIUM”,

0

Vernisaj foto-expoziţia „ŢIGLINA PREMIUM”,

30 aprilie 2014, ora 11.00 – Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

„Răsvan Angheluţă” Galaţi

 expo Tiglina

Miercuri, 30 aprilie 2014, ora 11.00, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul foto-expoziţiei „ŢIGLINA PREMIUM”, manifestare care îşi propune să aducă în faţa publicului imaginea de altădată şi din prezent a cartierelor Ţiglina din Galaţi.

Expoziţia, organizată de instituţia gazdă şi Asociaţia „Galaţi-oraşul meu”, cuprinde peste 200 de fotografii şi cărţi poştale, constituite într-o antiteză a trecutului cu prezentul. Lucrările expuse aparţin colecţionarilor Costel V.Gheorghiu, Ilie Negrea, George Milea, Florenţiu Tanascov, Iulia Panait, Alexandra Munteanu şi Cristian Chivu, dar şi fotografilor Florin Bălineanu, Iulia Kelt, George Nica, Alexandru Paraschiv, Paul Coev, Florin Tănasă şi Nicolaie Sburlan.

    Asociaţia „Galaţi-oraşul meu” are ca scop promovarea valorilor culturale şi civice ale oraşului Galaţi şi militează pentru implicarea tinerilor în activitatăţi de cunoaştere a istoriei Galaţiului.

   „Nu este prima expoziţie de acest gen, când prezentăm gălăţenilor imaginea de altădată a acestui oraş. După expoziţiile despre parcurile gălăţene şi strada Domnească, ne-am gândit că o rememorare a cartierelor Ţiglina, în imagini trăite de unii dintre noi şi inedite pentru cei mai mulţi, va trezi interesul publicului prin contrastul vizual al cartierelor de ieri şi de azi ale Galaţiului. Inclusiv instituţia noastră este situată în zona cartierului Ţiglina şi se vor putea vedea fotografii de pe vremea când aici nu era construit nimic”, a declarat Mădălin Şerban, managerul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Foto-expoziţia „ŢIGLINA PREMIUM” va putea fi vizitată în perioada 30 aprilie – 31 mai 2014 la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.