Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: Începe o nouă ediție a Startup Founder, curs gratuit de antreprenoriat pentru antreprenori și manageri

0

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, Startup Founder este un curs intensiv de formare profesională dedicat celor care vor să pună pe picioare propria afacere sau își doresc să o îmbunătățească pe cea pe care o au deja.

Startup Founder, cursul de competențe antreprenoriale, care începe din 31 ianuarie 2019, se adresează fondatorilor de start-up-uri, antreprenorilor și managerilor din județele Constanța, Tulcea, Vrancea, Galați, Brăila, Buzău, care își desfășoară activitatea în domeniile: agroalimentar, prelucrarea lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, TIC (inclusiv new media), turism și mediu.

Pe parcursul a șase zile intensive de training, participanții vor învăța mai multe despre: conceptul 4P și politica de marketing, analiza SWOT, modelul Business Canvas, segmentarea pieței, dezvoltarea relaționării cu clienții, procese de vânzări și negociere, surse de venituri și structură costuri, managementul riscurilor și performanței echipei, inovare și creativitatea în business.

Cursul va avea loc la Hotel Galmondo, în Galați, în zilele de 31 ianuarie, 1 și 2 februarie și 7, 8 și 9 februarie, și este susținut de Claudiu Vrînceanu, economist, consultant de business, specializat în comunicare și investiții, promotor al antreprenoriatului și al inovației.

Participarea este GRATUITĂ, Startup Founder făcând parte din proiectul ”Performanță în Inovare și Competitivitate în Regiunea Sud-Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea și perfecționarea competențelor persoanelor care asigură managementul strategic, antreprenorilor și specialiștilor în resurse umane din firmele și întreprinderile din sectoarele economice cu potențial competitiv, identificate conform SNC, prioritare la nivelul regiunii, în vederea facilitării tranziției către o economie competitivă, într-o societate bazată pe cunoaștere și pentru o dezvoltare durabilă.

Pentru înscrieri vă rugăm să accesați linkul: http://fast-track.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe informații ne puteți scrie la comunicare@civitta.ro sau pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/performantaininovare

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.