GALAȚI ÎN SIGURANȚĂ – Donează pentru Spitalul de Boli Infecțioase Galați

0

Fundația Comunitară Galați se alătură campaniilor din rețeaua fundațiilor comunitare și lansează apelul ”Galați în siguranță”, destinat strângerii de fonduri pentru dotarea Spitalului de Boli Infecțioase Galați cu materialele necesare luptei împotriva Covid-19. Facem un apel către toți locuitorii Galațiului, dar și către companiile locale, să doneze pentru a sprijini Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sf. Cuvioasă Parascheva” în achiziția de echipamente esențiale pentru diagnosticarea și tratarea pacienților infectați cu Covid-19.

Donațiile se pot face pe siteul www.semimaratongalati.ro, reconfigurat special pentru această campanie. Fundația Comunitară Galați va ține legătura cu furnizorii și va achiziționa testere, echipamente de protecție pentru personalul medical (măști, mănuși), dezinfectanți, filtre antivirale, echipament specific de ventilație și măști de oxigen, pe care le va dona către spital.

Acest proiect pentru susținerea Spitalului de Boli Infecțioase Galați este sprijinit de Prefectura Galați, Asociația Pacienților Galați, Code4Romania și Asociația ”Dăruiește Viața”, care ne facilitează contactul cu furnizori pentru necesarul spitalului.

Este importantă mobilizarea întregii comunități, în scopul de a sprijini sistemul medical, acesta fiind cel mai expus, dar și cel mai brav. Ei au nevoie de noi la fel de mult, pe cât avem și noi de ei. Facem front comun azi în lupta cu o situație critică, ce ne afectează și ne responsabilizează deopotrivă pe toți. Ei merg în spitale pentru noi, noi stăm acasă și donăm pentru ei. Suntem alături de sistemul medical, cu toate resursele!”, declară Liliana Cristea, Directorul Executiv al Fundației Comunitare Galați.

Fundația Comunitară Galați a acordat finanțări în comunitate de peste 530.000 de lei prin programele Semimaraton Galați, Științescu, Fondul de Burse și Generații.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.