Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundaţia Cuvântul Întrupat te invită să-i vizitezi standul la Târgul de Sfântul Andrei

0

 Pentru prima dată prezentă la o ediţie a Târgului de Sfântul Andrei, Fundaţia Cuvântul Întrupat îi aşteaptă pe gălăţeni la standul său cu genţi din material textil, lucrate în atelierul propriu. Vineri, pe 30 noiembrie, pe esplanada de la Potcoava de Aur, vizitatorii îşi vor putea alege geanta care li se potriveşte şi vor putea astfel să contribuie în mod direct la susţinerea copiilor şi adolescenţilor în dificultate din proiectele fundaţiei.

„Târgul reprezintă o dublă oportunitate care ne onorează: suntem alături de meşteri deosebiţi cu experienţă şi cu activitate notabilă şi, în acelaşi timp, aducem în atenţia gălăţenilor produsele noastre”, explică David Chronic, coordonator regional Europa-Africa Cuvântul Întrupat.

În ultimele luni ne-am propus să dezvoltăm activităţile atelierului: pe de o parte, să creştem rolul educativ al acestuia pentru tinerii cu care lucrăm, iar pe de altă parte să putem realiza produse care să ne ajute să susţinem astfel o parte din costurile Centrului Comunitar „La Vale”, unde sunt sprijiniţi zilnic 40 de copii şi adolescenţi.

„Una din fetele pe care le sprijinim şi care acum studiază în ultimul an de liceu, este implicată în atelier şi a început să înveţe diverse lucruri. Sperăm ca aceasta să o ajute să aibă într-o zi o slujbă stabilă şi să poată avea o viaţă mai bună. Posibilitatea de a le prezenta oamenilor la Târg genţile la realizarea cărora a contribuit este o încurajare importantă pentru ea”, Anca Briceac, instructor educator, responsabil atelier, Fundaţia Cuvântul Întrupat.

Fundaţia Cuvântul Întrupat este, din 2001, o unealtă pusă la dispoziţia oamenilor, prin care toţi cei care au această dorinţă pot acţiona pentru semeni ai noştri, copii, tineri şi familii aflate în dificultate, afectate de sărăcie şi marginalizare. Fiecare gălăţean care decide să doneze pentru a primi un produs lucrat de mâinile noastre susţine copiii în dificultate printre care lucrăm şi adolescenţii implicaţi în activităţile atelierului. Le mulţumi anticipat în numele acestora.

De asemenea, mulţumim pentru această oportunitate colaboratorilor noştri de la Centrul Cultural „Dunărea de Jos”.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.