Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundaţia Comunitară Galaţi invită elevii din judeţ să se înscrie la Fondul de Burse

0

Fundaţia Comunitară Galaţi declară deschisă sesiunea de depunere a aplicaţiilor pentru Fondul de Burse, cel mai nou proiect al Fundaţiei, şi invită elevii din judeţ să se înscrie la selecţie pentru a deveni bursieri ai Fundaţiei şi a avea acces la un pachet complex de stimulare a învăţării şi de dezvoltare personală.

unnamed (1)

Înscrierea aplicanţilor se desfășoară între 1 august și 1 septembrie 2017.

Verificarea aplicaţiilor şi selecţia candidaţilor vor avea loc în perioada 1-9 septembrie, iar pe 10 septembrie vor fi anunţaţi câştigătorii burselor.

Beneficiarii burselor vor fi aleşi de către Fundaţie în urma unei selecţii riguroase şi transparente. Pentru a beneficia de o Bursă de Excelenţă sau de Sprijin, aplicanţii trebuie să promoveze anul şcolar 2016-2017 cu media generală de minimum 9,50 (pentru Bursa de Excelență), să nu fi acumulat mai mult de zece absenţe nemotivate în anul şcolar 2016-2017, să se înscrie în clasele IX-XII în anul şcolar 2017-2018 şi să demonstreze că provin din familii cu venituri medii.

În caz de egalitate între doi sau mai mulţi aplicanţi, departajarea se va face comparându-le mediile generale din ultimii doi ani de studiu. Costurile totale cu un bursier sunt de

2.800 lei din care 2.000 lei vor fi folosiți pentru acoperirea cheltuielilor directe cu bursierul, iar 800 lei vor fi folosiți pentru acoperirea costurilor conexe (administrative, de mentorat, de promovare și de implementare a proiectului).

Ghidul aplicantului este disponibil aici.

www.fundatiacomunitaragalati.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.