Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul „Focul Viu” este verde la Focsani!

0
Fiecare pas conteaza!! Asa ne-am gandit noi, membrii Asociatiei pentru Dezvoltare Durabila „Focul Viu”.
Intr-un fel sau altul trebuie sa luam atitudine… asa ca anul asta suntem implicati in proiectul Let’s Do It! in Vrancea.
Asociatia pentru Dezvoltare Durabila „Focul Viu” din Focsani organizeaza anul acesta o editie filantropica a festivalului cu acelasi nume, Festivalul „Focul Viu”, la Teatrul „Mr.Gh.Pastia”, vineri 16 septembrie 2011, ora 18, in Focsani.
O seara plina de surprize !

Aceasta editie este organizata cu scopul de a promova şi susţine ampla campanie de ecologizare „Let’s do it Romania“.

Invitatul special al serii, o voce indragita a folkului romanesc cu o activitate discografica bogata, Mircea Vintila.

Surpriza acestei editii este exploratorul roman David Neacsu, alpinist de renume international cu un palmares impresionant.

Iulia Em & Titus Constantin (folk – rock – blues – jazz) iubitori de munte si de arta, ne vor delecta cu cantece fara pereche si ne vor sustine alaturi de ceilalti invitati in demersul nostru.
Pretul unui bilet este de 10 lei

Biletele le puteti procura inaintea spectacolului la teatru si de marti pana joi la sediul teatrului intre orele 17-19.


Va asteptam la Festivalul „Focul Viu”, vineri 16 septembrie 2011, dar si la curatenie in toata tara intr-o singura zi, 24 septembrie 2011.
Fiecare pas conteaza!! Fa si tu primul pas pe 24 septembrie, o zi mai curata!!
Let’s Do It!!

Sustinatori
Asociatia Pro Democratia Club Focsani, Auto Sima Beyer Focsani, UMO Sisteme de Securitate, ECO-X, Colegiul National ” AL.I.Cuza”Focsani

Eveniment in cadrul proiectului „Fondurile din comunitate – parte a culturii organizationale” finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.