Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expoziţie de astrofotografie la Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad

0

Departamentul de astronomie din cadrul Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, vă invită să participaţi la vernisajul expoziţiei temporarea Lumină din Univers” ce va avea loc, miercuri, 29 noiembrie 2017, ora 12.00, la sediul central din strada Vasile Pârvan, nr.1

Tema centrală a expoziției „Lumină din Univers” este astrofotografia de peisaj realizată în România, Insulele Canare și SUA. Lucrările sunt tablouri canvas, imagini imprimate pe pânză de bumbac de dimensiuni mari. Predomină fotografia astronomică de peisaj nocturn ce surprinde cerul nopții, cu arcuirea Căii Lactee peste peisajul terestru, dar și diverse fenomene astronomice sau atmosferice.

Autorul expoziției şi invitatul special la acest eveniment este Valentin Grigore, președinte al Societății Astronomice Române de Meteori, Coordonator Național pentru România al organizației mondiale Astronomi Fără Frontiere și laureat internațional în astrofotografie.

Expoziţia va fi deschisă spre vizitare în perioada 29 noiembrie 2017 – 30 ianuarie 2018.

Website: www.astrobarlad.wordpress.com

Facebook: www.facebook.com/astrobarlad

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.