Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi premiaţi la Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu Focşani

0

În perioada 4 – 5 aprilie 2013, 10 elevi de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi au participat  la Târgul Regional al Firmelor de Exerciţiu, Ediţia a IV-a, eveniment care s-a desfăşurat la  Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu“ din Focşani.  La eveniment au fost promovate 38 de firme de exerciţiu din ţară, din care 8 au avut participare indirectă.

Elevi de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi au promovat 2 firme de exerciţiu înscrise în anul şcolar curent la ROCT, firme coordonate de Prof. Mihaela – Loredana Rusu.

 P1180544

F.E. ESCAPAR TOUR S.R.L. este o agenţie de turism  ce se axează pe turismul de aventură care oferă vacanţe nonconformiste prin oferirea de pachete turistice în destinaţii exotice, recunoscute pentru atractivitatea lor în rândul amatorilor de senzaţii tari. Promovarea intensivă a brandului agenţiei se face sub sloganul „Destinaţia: adrenalină!

 

F.E. WORLD STORIES S.R.L. se poziţionează pe piaţa firmelor de exerciţiu ca furnizor de servicii de cazare, alimentaţie, agrement, servicii de educaţie şi recreere pentru copii. Sloganul „Magical and marvelous!” invită copii cu vârste cuprinse între 2 şi 14 ani în lumea poveştilor de odinioară.

 

Evenimentul a fost deschis prin Simpozionul intitulat „Provocări pentru educaţie şi piaţa muncii în secolul XXI prin firma de exerciţiu“ unde au fost prezentate articole de specialitate de către profesorii coordonatori ai firmelor de exerciţiu. În calitate de Ambasador Glogster EDU, Prof. Mihaela – Loredana Rusu de la Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi a promovat platfoma educaţională numărul 1 în S.U.A. prin 2 articole intitulate: „Glogster EDU – metoda viitorului în educaţie„, „Promovarea F.E. ESCAPAR TOUR S.R.L. prin metoda Glogster EDU„.

 

În cadrul Concursului „VIRTUAL BUSINESS CHALENGE 2013“ elevii de la Liceul Tehnologic Economic de Turism au obţinut următoarele premii: Premiul I – Ciomîrtan Roxana Elena, Premiul III – Neamţu Cosmina Andreea, Menţiune – Antal Mădălina Maria, Menţiune –Croitoriu Emanuela.

 

Afacerile promovate de  elevi au fost evaluate de experţi şi performanţele realizate au fost certificate prin premiile obţinute.

FE ESCAPAR TOUR SRL – Premiul Special – Secţiunea “Cel mai profesionist personal de stand”, Premiul I – Secţiunea “Cel mai bun vânzător”, Premiul II – Secţiunea “Cel mai bun spot publicitar”, Premiul II – Secţiunea “Cel mai bun negociator în limba engleză”, Premiul II – Secţiunea “Cel mai atractiv stand”, Menţiune – Secţiunea “Prezentare profesională.

FE WORLD STORIES SRL – Premiul I – Secţiunea „Cel mai bun catalog”,

 

Participarea la târguri este foarte importantă deoarece elevii au avut posibilitatea de a comunica în mod direct cu partenerii de afaceri, au negociat şi realizat tranzacţii, şi-au dezvoltat spiritul antreprenorial şi competenţele de negociere prin promovarea afacerilor pe piaţa firmelor de exerciţiu.

 

 

Liceul Tehnologic Economic de Turism Iaşi

Prof. Mihaela – Loredana Rusu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.