Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Eglantina Becheru inaugurează ArtHouse Central

0

Eglantina Becheru este artistul plastic ales să inaugureze ArtHouse Central, cel mai nou concept de cultură alternativă din România care se va lansa pe data de 31 mai la Iași.

ggggggggg

Dacă în anul 2012 a lansat conceptul de sânge verde în artă prin expoziţia Pure Green Blood, ideea merge mai departe, 30 de tablouri înscrise în acest concept putând fi analizate îndeaprope la etajul 6 din Moldova Mall. La cei 21 de ani este apreciată pentru spectacolele de dans şi pictură susţinute, dar şi pentru efervescenţa creatoare. Între impresionism şi suprarealism, stilul ei propriu se remarcă prin fiorul sălbatic de care este străbătută culoarea. Instinctul şi abia apoi raţiunea susţin forma, sinceritatea emoţiilor şi nu filtrul gândirii, arta, nu matematica, distorsionarea şi nu reprezentarea realităţii sunt principiile care îi asigură Eglantinei Becheru autenticitatea. Sau ceea ce ea numeşte „soulstorming”.

Pe lângă expoziţiile de pictură şi proiectele artistice, fata cu sânge verde are un background demn de luat în seamă, fiind pe rând, brand ambassador Intact Media Group, brand ambassador Revista Cariere, realizator emisiune radio şi arhitect de imagine, aducând laolaltă noţiunile de artă şi PR.

ArtHouse Central va pune la dispoziția publicului un spațiu cultural și artistic alternativ, îmbinând cinemaul de artă cu evenimente conexe precum spectacole de teatru, concerte live, operă, galerie de artă, lansări de carte, evenimente educative, stand-up comedy, oferind un spațiu unic de socializare. Accesul în ArtHouse Iași se va putea face cu ajutorul liftului interior din Moldova Mall, în fiecare zi începând cu ora 9:00, iar intrarea este gratuită.

afis (1)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.