Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția a VI-a de PR OUTLooK a întrunit toate cele trei dimensiuni

0

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, PRIME Iași, în colaborare cu Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi”, prin compartimentul American Corner, organizează cea de-a VI-a ediţie proiectului PR OUTLooK, pe data de 17 martie.

536757_177062155747564_1969443275_n

În acest an, structura proiectului s-a schimbat – conferința fiind urmată de două workshop-uri aplicative. Astfel, Ron E. Hawkins, consilierul pentru presă și cultură al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, va susține conferința pe tema ”The 3Dimensions of Storytelling”. Datorită faptului că a profesat în țări precum Algeria, Islanda, Bosnia-Herţegovina, Sudan şi  Statele Unite ale Americii (Washington, D.C.), deține o vastă experiență profesională și culturală.

Unul dintre cele două workshop-uri va fi susținut de Teodora Migdalovici, fondatoarea The Alternative School for Creative Thinking, un speaker și trainer internațional cu rezultate remarcabile și distincții în domenii precum personal branding & brand culture, lobby, customer care & customer service.

Sebastian Olar, cu experiență de Copywriter la Vitrina Advertising și McCann Erikson România, Group Creative Director în cadrul McCann Erikson România, cu numeroase distincții la Cannes Lions și EFFIE Awards, va susține cel de-al doilea workshop.

Conferința va avea loc în Sala S502 de la etajul 5 din Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, începând cu ora 15.00. Înscrierile se pot face pe pagina oficială a proiectului: https://www.facebook.com/PR.OUTLooK, în perioada 10-15 martie.
afis_proutlook6

Prin intermediul acestui eveniment, studenții vor intra în contact cu o perspectivă profesională și culturală diferită asupra utilizării storytelling-ului ca instrument eficient în domenii precum publicitatea și marketingul. Mai mult, informațiile furnizate în cadrul conferinței vor fi ușor asimilate datorită aplicării lor în timpul workshop-urilor.

PRIME Iași este o organizaţie studenţeascǎ, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România, membră ANOSR.

 

 

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.