Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs gratuit de antreprenoriat pentru orice doritor din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui

0

Organizat de Civitta Strategy & Consulting, Startup Founder este un curs intensiv de formare profesională dedicat celor care vor să pună pe picioare propria afacere sau își doresc să o îmbunătățească pe cea pe care o au deja, aflați în arealul Regiunii Nord – Est.

Toți fondatorii de startup-uri, antreprenorii sau managerii din domeniile agroalimentar, prelucrare a lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, tehnologia informației și a comuncațiilor (inclusiv new media), turism și mediu pot participa GRATUIT la acest curs care își propune să le ușureze drumul spre succesul în afaceri.


Concret, pe parcursul a șase zile de training intensiv, participanții vor învăța cum să identifice mai eficient surse de venit, care sunt cele mai bune tehnici de negociere, esențiale în relația cu partenerii, cum se stabilește structura costurilor, cum se cresc vânzările în mod sustenabil, cum se îmbunătățește comunicarea cu clienții, ce este și cum funcționează o politică de marketing sau cum se pune la punct un management al riscurilor.

Cursul este susținut de Florin Ghindă, trainer cu peste 15 ani de experiență, fondator al platformei de informație și educație www.RomâniaPozitivă.ro și va avea loc la Iași, în zilele de 24, 25, 26 ianuarie și, respectiv, 31 ianuarie, 1, 2 februarie 2019.

Participarea este gratuită, Startup Founder făcând parte din proiectul „Performanța în Inovare și Competivitate în Regiunea Nord – Est”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru înscrieri se accesează link-ul http://scale-up.ro/inscrie-te/

Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la comunicare@civitta.ro sau pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/scaleup.ro/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.