Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători – BENG Conference

0

Proiect devenit tradiție pentru Asociația Studenților Bioingineri, Conferința Națională de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători (BENG Conference), se desfășoară în perioada 9-12 mai 2019 sub auspiciile Facultății de Bioinginerie Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. Scopul manifestării este de a crea un cadru adecvat în care studenții din diferite centre universitare să aibă posibilitatea de a-și prezenta rezultatele științifice în fața specialiștilor în domeniu,ȋntr-o atmosferă deschisă și prietenoasă.

Vă așteptăm cu drag la cea de-a XXII-a ediție a Conferinței Naționale de Bioinginerie pentru Studenți și Tineri Cercetători care reunește, ȋn acest an, peste 250 de participanți, atât studenți ai Facultății de Bioinginerie Medicală, cât și din centrele universitare București, Bacău, Cluj, Timișoara, Suceava și Republica Moldova. Prelegerile interactive, și workshop-urile acestui an acoperă arii de larg interes din domeniile Sănătate și al Stiințelor inginerești aplicate ȋn medicină, temele adresându-se atât bioinginerilor, cât și fiziokinetoterapeuților.

Festivitatea de deschidere va avea loc joi, 9 mai 2019, iar vineri, 10 mai, este programată o sesiune de workshopuri atractive, printre care „Impactul calibrării corecte asupra performanței echipamentelor medicale și a siguranței pacientului” (Conf. Univ. Dr. Bioing. Călin Corciovă, Asist. Univ. Dr. Bioing. Cătălina Luca, Asist. Univ. Dr. Bioing. Doru Andrițoiu, Bioing. RobertFuior), „Aplicabilitatea printării 3D în bioinginerie” (Bioing. Ciprian Pădurariu), „Kinetoterapia în obezitate(Kt. EvgheniiRusu), „Kinetoterapia în scolioze. Diagnostic și tratament (Kt. RomanPotapenco)”, „Hidrogeluri inteligente pentru aplicații biomedicale” (Asist. Univ. Dr. Bioing. Vera Bălan), „Patologii vertebrale. Diagnostic și tratament” (Kt. RomanPotapenco), „Sindrom miofascial. Diagnostic și recuperare medicală” (Kt. RomanPotapenco) Inovația în sănătate: De ce? Cu cine? Cum?” (Dr. Ion-Gheorghe PETROVAI), „Medical Engineer from A to Z” (Mechatronics Inovation Center), „Transfer de cunoștințe în kineto-profilaxie, wellness și terapie” (conf. dr. Mariana ROTARIU, conf. dr. Paraschiva POSTOLACHE, asist. univ. drd. Cătălin IONIȚE, as. univ. drd. Iustina AVRAM), „Laser terapia în tratamentul herniei de disc cervicale și lombare” (fkt. Onu ILIE).

Sâmbătă va avea loc sesiunea de comunicări științifice și afișarea posterelor, urmând ca duminică să aibă loc festivitatea de premiere.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.