Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Conferinta de presa ,,Kapitalism- reteta noastra secreta”

1

Joi, 29 aprilie, ora 14.00, va avea loc la Libraria Avant-Garde, de pe strada Lapusneanu din Iasi, conferinta de presa pentru premiera filmului Kapitalism -reteta noastra secreta, noul film al lui Alexandru Solomon.

Invitati sa ne vorbeasca despre film, sunt regizorul – Alexandru Solomon si scriitorul Liviu Antonesei.

Tot joi, 29 aprilie, va avea loc premiera controversatului film Kapitalism -reteta noastra secreta, de la ora 19,30 la Cinema Victoria din Iasi. Filmul este o co-productie Romania-Franta-Belgia si s-a bucurat de un real succes cand a fost difuzat, intr-o varianta scurtata, de catre cananul TV Arte, in decembrie 2009. La Iasi este adus de catre Hi Film Productions si Agentia TwinArts.

“Kapitalism – reteta noastra secreta” descrie drumul nostru de la un comunism cu fata urata la o democratie originala de piata.

Si cine stie mai bine cum a fost drumul, decat castigatorii? Filmul ii aduna laolalta pe cei mai mari magnati din Romania si incearca sa afle ce i-a manat pe ei in lupta. Printre personajele din varianta integrala a filmului se numara: Dan Voiculescu, George Copos, Dinu Patriciu, George Padure si Gigi Becali. Acestia pot fi urmariti,in film,intr-o serie de ipostaze inedite – la ei acasa,in reuniuni de afaceri sau in croaziere cu iahtul, explicand fiecare propria reteta a succesului.

La noi, Capitalismul incepe cu litera K – un cocteil exotic in care se amesteca banii, puterea si trecutul comunist.

Multumim librariaavant-garde.ro pentru informatie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.