Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Competiția tinereții fotbalistice, Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Fotbal

0

Aula Magna „Mihai Eminescu” a prestigioasei instituții de învățământ superior Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, a găzduit ieri, 21 mai 2012, festivitatea de deschidere a celei de-a doua ediții a Campionatului Național Universitar de Fotbal onorată de prezența reprezentanților  universităților ieșene, a autorităților locale și a sponsorilor competiției.

Festivitatea a început cu intonarea imnului de stat, onorând calitatea de competiție națională, urmată de imnul tinereții spirituale, Gaudeamus Igitur.

Amfitrionul  competiției, fondatorul mișcării Student Sport, ing. Adrian Socaciu, a adresat participanților urarea de bun venit și de succes în competiție, iar autoritățile locale au asigurat atât prin reprezentanții primăriei cât și ai direcției județene de tineret și sport, cele  mai bune condiții de desfășurare a evenimentului sportiv.

Prima surpriză a organizatorilor a constat într-o invitație la turul municipiului Iași-cetatea culturii naționale dar și oraș european al sportului 2012. S-au prezentat premiile ce vor fi oferite participanților, câștigătorii urmând să primească pe lângă cupe și medalii și alte premii. Inedit este faptul că fiecare participant a primit ca amintire o frumoasă mapă documentară a turneului final precum și a localității în care se desfășoară competiția. Festivitatea de premiere va fi aureolată  nu doar de distribuția premiilor ci și de o partidă e fotbal mult așteptată de iubitorii fotbalului și nu numai între fostele glorii tricolore și echipa de old boys a fostelor glorii fotbalistice ale Politehnicii iași.

Într-o atmosferă de înțelegere deplină și de cooperare președintele Asociației Student Sport a stabilit împreună cu antrenorii, modalitatea defășurării partidelor uzând de o tragere la sorți pe criteriul valoric acceptată cu satisfacție de toți participanții.

În prima ședință tehnică s-a stabilit componența grupelor în următoarea strucutră:

Grupa A: Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iași, Universitatea de Vest Timișoara, Academia Tehnică Militară București.

În grupa B, vor evolua echipele: Universitatea Politehnică București, Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași și Universitatea Transilvania Brașov.

Partidele vor începe prin alternanță pe 22 mai 2012, orele 10:00la Sala Polivalentădin Iași, evoluând alternnativ echipele din grupa A și grupa B.

Competiția va fi transmisă de Radio Iași și va fi prezentată zilnic în presa locală. Festivitatea de premiere va fi prezentată în direct la nivel național de Digi Sport iar pe plan local TVR Iași și celelalte sudiouri tv locale.

Pentru buna desfășurare a competiției Asociația Națională Student Sport, a pregătit un grup de voluntari, iar pentru transmisia partidelor studioul Radio România Iași a asigurat un reporter comentator Gheorghe Șoană pe toată durata competiției, împreună cu reporterul TV Life Iași, Florina Iluțoaiei.

Asociația Județeană de Fotbal Iași, a mobilizat pentru acestă întrecere cei  mai bun arbitrii divizionari pentru a asigura astfel partidelor atât obiectivitate cât și fairplay.

Festivitatea de deschidere a prilejuit participanților vizionarea a trei documentare video: retrospectiva celei de-a doua ediții a Campionatului Național Universitar de Fotbal, prezentarea sponsorilor precum și un documentar despre municipiul Iași 600-Iași oraș european al sportului.

 

În programul competiției figurează de asemenea o seară a prieteniei la renumitul club studențesc Dublin Pub.

Pentru detalii prinvid defășurarea competiției, rezultatele partidelor, ne puteți contacta zilnic pe site-ul www.studentsport.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.