Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Bazar caritabil la Iasi / 25-26 iunie 2011

0

BAZAR CARITABIL

Sâmbătă şi duminică, 25, respectiv 26 iunie, între orele 13 și 18, Asociaţia Mai Bine organizează la Cafeneaua Acaju un nou Bazar Caritabil.

De ce Bazar? Pentru că donăm haine și obiecte din casă, le aranjăm frumos, după nuanțe și gusturi ca să le vindem ulterior la prețuri modice.

De ce Caritabil? Pentru că toate fondurile obținute din vânzarea produselor vor fi direcționate către copiii unui centru de plasament din Iaşi.

Aşteptăm să participe oricine doreşte să dea o mână de ajutor copiilor defavorizaţi. E suficient sa faci o donaţie a lucrurilor pe care nu le mai folosesti, dar care pot fi pe placul altora sau să vii să cumperi un cadou pentru cineva drag sau pentru tine. Sumele strânse vor fi folosite pentru a trimite în tabără la mare 15 copii instituţionalizaţi cu dizabilităţi psihice şi fizice din Iaşi.

Gesturile tale vor avea un triplu divident: ecologic – prin practica de reutilizare a produselor şi reducerea consumului, social – prin donaţia pe care o faci, şi economic – prin cumparaturile tale solidare.

Donaţiile pot fi aduse la Cafeneaua Acaju, pe Str. Sf Sava nr 15, sâmbătă şi duminică, 25-26 iunie între orele 12 si 13, iar cumparatorii pot achiziţiona lucruri între orele 13.00 şi 18.00. Vă aşteptam si va multumim.

Detalii: www.maibine.eu, http://la-acaju.blogspot.com;

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.