Atelier Handmade / Iasi, 17 februarie 2010

0

Asociaţia Mai Bine (www.maibine.eu) este o organizaţie non-guvernamentală care activează de peste un an în oraşul Iaşi, promovând un spirit civic şi responsabilizarea socială, sprijinirea grupurilor defavorizate, încurajând comerţul local şi comerţul echitabil, protecţia mediului şi păstrarea tradiţiilor româneşti, şi susţinând crearea unei platforme pentru educaţie pentru dezvoltare durabilă.

Pe data de 17 februarie 2010, la Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, între orele 14.00 – 19.30 se vor desfăşura Ateliere Handmade organizate de Asociaţia Mai Bine.

În cadrul atelierelor se vor realiza o serie de obiecte – mărţişoare, prin diferite tehnici accesibile (modelarea lutului, croşet, din materiale reciclate, etc.) care vor fi ulterior vândute, veniturile fiind donate în întregime Centrului de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata. Intrarea este liberă şi materialele sunt puse la dispoziţie de către organizatori. Participanţii pot alege unul din intervalele orare următoare: 14.00 – 15.30, 16.00 – 17.30, 18.00 – 19.30. Înscrierea se poate face printr-un email trimis la adresa contact@maibine.eu în care să se specifice numele participantului, numărul de telefon la care poate fi contactat şi intervalul de timp pe care îl preferă.

Mai multe detalii despre Asociaţia Mai Bine şi despre acest proiect se pot găsi pe www.maibine.eu

Daniela Pălimariu
PR şi Comunicare
+40744657116
daniela.palimariu@maibine.eu

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.