Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Atelier de reciclare creativă / septembrie 2012

0

La final de septembrie, Asociația Mai Bine vă invită la două ateliere de reciclare creativă unde, timp de trei ore, vom realiza obiecte din diverse materiale. Astfel, pe 29 și 30 septembrie, între orele 14 și 17, vă așteptăm la Clubul Creatorilor să dăm o nouă întrebuințare hârtiei, sticlelor, capacelor și să învățăm cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza și recicla.

Materialele folosite în cadrul atelierelor de reciclare creativă sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine, în scop caritabil. Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu datele de contact și vârsta la adresa contact@maibine.eu. Ulterior, veți primi un mail de confirmare. Numărul de locuri disponibile este 15, iar limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.

Scopul atelierelor este de a confecționa produse cu utilitate, în baza a trei principii ecologice importante – reducerea consumului, reutilizarea și reciclarea – și fac parte din eforturile de sensibilizare a ieșenilor cu privire la importanţa diminuării impactului pe care îl avem asupra mediului prin practica refolosirii diverselor materiale.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului Cultură Civică Contemporană, finanțat de Primăria Municipiului Iași și implementat de Asociația Mai Bine în perioada iunie – decembrie 2012.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.